Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, kornberg, roger

Roger D. Kornberg Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Roger D. Kornberg Hayatı

Roger D Kornberg

Benim yetişkin bilimsel kariyer, Stanford Üniversitesi'nde Harden McConnell ile kimyasal fizik yüksek lisans çalışması ile başladı Nükleer rezonans biyolojik membranları arasında iyon taşıma mekanizması nedenlerine açıklık fikrim yoktu Iyon taşıma, membran taşıyıcı protein dönme içermelidir Bu yanlış fikir kanıtlamak için mücadele, 1000 molekül ağırlığı yerine, elli kat daha büyük bir protein ile ilgili bir lipid molekülü membran dönüş çalışma bana oluştu Bu fosfolipid nükleer ve paramanyetik rezonans yöntemleri, flip-flop, son derece yavaş bir süreç ve lateral difüzyon, son derece hızlı (Kornberg ve McConnell, 1971b Kornberg ve McConnell, 1971a), keşifler yol açtı

Doktora sonrası çalışmaları için, diğer önemli makromoleküller, X-ışını kırınımı fiziko-kimyasal analiz yöntemi hakkında bilgi istedi Aşikar seçim protein kristalografisi zamanda geliştirilen ve hala en yoğun uygulandığı Cambridge, Moleküler Biyoloji Laboratuvarı (LMB) oldu Ben sadece bir lider kristalbilimciydi değildi Aaron Klug ile çalışmak için 1972 yılının baharında gitti, ama aynı zamanda, elektron mikroskobu ve görüntü işleme Fourier yöntemleri uygulama için sorumlu X-ışını kırınım çalışması için bir sorun ararken, ben bilmek Mark Bretscher, membran yapısı ile ilgilenen LMB tek kişi var, ve o Yüksek Organizma "Genel Bir Model başlıklı Francis Crick tarafından yayımlanan bir makalede, okuma önerdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com