Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostoyevski, insancıklar

İnsancıklar - Dostoyevski..

Eski 11-07-2009   #1
Şengül Şirin

İnsancıklar - Dostoyevski..

İnsancıklar - Dostoyevski

İnsancıklar

İnsancıklar''ın mekanı, pek çok Dostoyevski öyküsünde olduğu gibi yine Petersburg Büyük ustanın, o güçlü üslubuyla anlattığı; sıradan, pek fazla dikkat çekici olmayan, fakir insanların dostluk ve sevgi öyküsü
Nedense, bahar insanda sıcak ve mutlu hisler uyandırıyor Tabiatla birlikte insanın duyguları da canlanıyor Ben ki, hayatta dikili ağacı olmayan zavallı bir ihtiyarım Düşünebiliyor musun, ben bile hayal kurabiliyorum!
Belki kısacaksınız ama, yeni bir kitap aldım Oldukça duygusal psikolojik ağırlıklı kitap Kitabın başında bir de şiir var
Ah, niçin kuşlar kadar hür değilim?
Beni duvarlar arasına esir eden
Bu bağlardan nasıl kurtulacağım?
Daha bunun gibi birtakım hoyratça fikirler Neyse, geçelim bunları Nemize lazım

Yazar : Dostoyevski

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com