Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
begüm, birgören, biyografisi, kimdir

Begüm Birgören Biyografisi,Begüm Birgören Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Begüm Birgören Biyografisi,Begüm Birgören Kimdir

Begüm Birgören Biyografisi,Begüm Birgören kimdir

Begüm Birgören 1982 yılında doğdu

Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımını bitirdi

Birgören sanat hayatına nasıl başladığını kendi cümleleriyle şu şekilde ifade etmektedir;

“3 yaşında amatör tiyatrolarda oynamaya başladım Sonra Bahçeşehir Üniversite’sinde görsel sanatlarda okudum Üniversitede yine amatör tiyatrolarda çalıştım Okul için Med Yapım‘da staj yapıyordum “Tatlı Hayat” dizisinin kamera arkasında çalışıyordum

Diğer arkadaşlarım da üst katta staj yapıyordu Onları ziyaret ederken, yönetmen Oğuzhan Tercan‘la tanıştım “Seni de alalım buraya hani güzel olursun” derken “E hadi olsun ” dedim “Arapsaçı‘nda küçük bir rolde oynadım Ondan bir sene sonra “Pilli Bebek” dizisinde Mehmet Günsür‘le esas kadını oynadım “Seher Vakti” çok önemliydi benim için Ama o da ne yazık ki sekiz bölüm sürdü “Seher Vakti”, içime sinen bir dizi oldu Açıkçası tanınmak kısmını pek önemsemiyorum ben Orada birçok şey kazandım ve öğrendim İnsanlarla tanıştım Küçük sahneye çıktığınız zaman, bir şekilde orası sizi eğitiyor Egzersizlerle ve çalıştığınız gruptaki insanlarla öğreniyorsunuz teknik unsurlarıBiraz dikkatli olmak gerekiyor İnsanlara bir takım duyguları yaşatan insan ben olmadığım için belki de hayal kırıklığı yaratabilirim Mesela ben çok hayranlıkla izlediğim insanların, gerçek dünyalarını gördüğümde çok büyük hayal kırıklığına uğradım” dedi

Begüm Birgören şu sıralar, Ömre Bedel dizisinde Ömür karakterini canlandırmaktadır

Begüm Birgören‘in Oynadığı Dizi ve Filmleri

Ömre Bedel (2009)

Kara Yılan (2007)

Kırık Kanatlar (2005)

Ayşe Seher Vakti (2005)

Melike Arap Saçı (2004)

Mavi Kolye (2004)

Nil Pilli Bebek (2003)

Olcay Beşibiryerde (2002)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com