Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüksaraç, kimdir, merve, survivor

Survivor Merve Büyüksaraç Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Survivor Merve Büyüksaraç Kimdir

Survivor Merve Büyüksaraç nerelidir

Survivor Merve Büyüksaraç biyografisi

Survivor Merve Büyüksaraç

forumacilcom

Merve Büyüksaraç: 18 yaşındayım Yarışmaya Ankara’dan katıldım TED Ankara Koleji’nde lise son sınıf öğrencisiyim

Merve Büyüksaraç: Ben küçüklüğümden beri isterdim, bu seneye denk geldi Ajansım, ailem ve arkadaşlarım da destekledi Ağabeyim benden daha çok çaba gösteriyor, yanımdan hiç ayrılmıyor Yarışmada da ailem benden daha çok heyecanlandı; sonuç açıklanınca ben gülücükler saçarken onlar hüngür hüngür ağladı

Merve Büyüksaraç: Miss World yarışmasında dereceye giremezsem üzülürüm O yarışma için büyük hayallerim var Azra Akın gibi dünya güzeli olmayı çok istiyorum Türkiye’yi temsil etmek için elimden geleni yapacağım Elenirsem üzülürüm ve oturup ağlarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com