Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimdir, sibel, survivor, tüzün

Survivor Sibel Tüzün Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Survivor Sibel Tüzün Kimdir

Survivor Sibel Tüzün nerelidir

Survivor Sibel Tüzün kaç yaşında

Survivor Sibel Tüzün biyografisi

forumacilcom

Sibel Tüzün, 1971 yılında İstanbul’ da doğmuştur, 1978 yılında TRT İstanbul Radyosu Çocuk Korosu’nda ilk müzik eğitimine başladı Orta okul yıllarında yine radyonun Gençlik Korosu’nda çok sesli müziğe ilk adımı atarak Gökçen Koray, Cenan Akın,Yücel Elmas, Hikmet Şimşek gibi değerli öğretmenler ve koro şefleriyle çalıştı

Beşiktaş Atatürk Lisesi’nde okuduğu yıllarda pop ve rock müzikle ilgilendi ve 1986 da Milliyet Gazetesi Liselerarası Müzik Yarışması’nda okuluna üçüncülük kazandırdı Aynı yarışmada besteci aranjör Melih Kibar ile tanışarak reklam filmleri seslendirmeye başladı Ajda Pekkan, Nükhet Duru, Erol Evgin gibi birçok sanatçıya albümlerinde ve sahne çalışmalarında eşlik etti

1988 yılında İÜ Devlet Konservatuarı Opera ve Konser Şarkıcılığı Bölümüne birincilikle alınan Sibel, klasik müzikte öğrenciliği, jazz ve pop müzikte de yorumculuğu sürdürdü 1991 yılında profesyonel müzik yaşamına adım attı TRT Altın Anten, Kuşadası Altın Güvercin ve Eurovision Şarkı yarışmalarına katılarak ödüller aldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com