Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akif, biyografisi, hayatı, mehmet, paksoy

Mehmet Akif Paksoy Hayatı - Mehmet Akif Paksoy Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1 Ocak 1956'da Kahramanmaraş'ta doğdu Babasının adı Hacı Ömer, annesinin adı Zeynep'tir

Ziraat Yüksek Mühendisi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi Kahramanmaraş Topraksu Başmühendisliğinde Proje Mühendisi, Kontrol Mühendisi ve Başmühendislik, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde Etüt Proje Şube Müdürü, Başbakanlık Kıbrıs İşleri Müşavirliği'nde Uzman, KKTC Yardım Heyetinde Müşavir ve Koordinatör, TC Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda Bakanlık Müşaviri ve Teşkilatlanma ve Destekleme Genel Müdürü olarak görev yaptı

Orta düzeyde İngilizce bilen Paksoy, evli ve 2 çocuk babasıdır

22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde MHP' den Kahramanmaraş milletvekili seçilmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com