Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geliyor, irına, istanbula, shayk

İrına Shayk İstanbul'a Geliyor

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

IRINA SHAYK İSTANBUL'A GELİYOR

280120114 Şubat''ta açılışı yapılacak olan "İstanbul Fashion Week" (IFW) podyum dünyasının birbirinden ünlü isimlerini konuk edecek

Güzelliğiyle konuşulan Rus model Irina Shayk da açılışa katılacak isimlerden biri

"Damat&Tween" defilesinde podyuma çıkacak olan mankenin İstanbul ziyaretini futbolcu sevgilisi Cristiano Ronaldo ile gerçekleştirmesi bekleniyor

Asıl adı Irina Şeyhislamova olan ünlü model, son bir yıl içinde mesleğinin zirvesine çıktı; 20'den fazla markanın yüzü ve 50'den fazla derginin de kapağı oldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Rus model İrina Shayk: Türk kadınları çok güzeller, bazen bana 'Türk müsün? diyorlar, memnun oluyorum' dedi

Dünyaca ünlü Rus model İrina Shayk, iç giyim markası İntimissiminin The Perfect Bra Book kitabının tanıtımı için geldiği Nişantaşında fırtınaya tutuldu

Nişantaşı’nda aniden bastıran şiddetli fırtına, Atiye Sokak’taki masa ve sandalyelerle birlikte ünlü mekanların branda ve saç levhaları uçurdu Fırtınanın dinmesiyle soruları yanıtlayan Shayk, konu özel hayatına gelince ilginç bir yönteme başvurdu Shayk, kendisine ‘Ronaldo’yla bir ayrılıyor, bir barışıyorsunuz Son durumunuz nedir?’ diye soran muhabire “İş ve kişisel hayatımı her zaman ayırt ediyorum O yüzden bu sorunuza cevap vermeyeceğim ama isterseniz kız arkadaşınız veya karınızla eğlenmeniz için size sütyen tavsiye edebilirim” yanıtını verdi

‘TÜRK KADINLARI ÇOK GÜZEL’

Sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan Shayk, gazetecilerin Türkiye ile ilgili sorularına “Ben hep Antalya’ya Kemer’e geliyorum Vizeye gerek olmaması da çok güzel” diye konuştu

Türk mankenlerden kimseyi tanımadığını anlatan Shayk “Türk modellerden hiç kimseyi tanımıyorum ama yeni James Bond kızının Türk olduğunu duydum Türk kadınları çok güzeller, güzel bir karışımları var Bazen bana ‘Türk müsün?’ diyorlar, memnun oluyorum” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com