![]() |
İrına Shayk İstanbul'a Geliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İrına Shayk İstanbul'a GeliyorIRINA SHAYK İSTANBUL'A GELİYOR 28 ![]() ![]() ![]() Güzelliğiyle konuşulan Rus model Irina Shayk da açılışa katılacak isimlerden biri ![]() "Damat&Tween" defilesinde podyuma çıkacak olan mankenin İstanbul ziyaretini futbolcu sevgilisi Cristiano Ronaldo ile gerçekleştirmesi bekleniyor ![]() Asıl adı Irina Şeyhislamova olan ünlü model, son bir yıl içinde mesleğinin zirvesine çıktı; 20'den fazla markanın yüzü ve 50'den fazla derginin de kapağı oldu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İrına Shayk İstanbul'a Geliyor |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İrına Shayk İstanbul'a GeliyorRus model İrina Shayk: Türk kadınları çok güzeller, bazen bana 'Türk müsün? diyorlar, memnun oluyorum' dedi ![]() Dünyaca ünlü Rus model İrina Shayk, iç giyim markası İntimissiminin The Perfect Bra Book kitabının tanıtımı için geldiği Nişantaşında fırtınaya tutuldu ![]() Nişantaşı’nda aniden bastıran şiddetli fırtına, Atiye Sokak’taki masa ve sandalyelerle birlikte ünlü mekanların branda ve saç levhaları uçurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘TÜRK KADINLARI ÇOK GÜZEL’ Sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan Shayk, gazetecilerin Türkiye ile ilgili sorularına “Ben hep Antalya’ya Kemer’e geliyorum ![]() ![]() Türk mankenlerden kimseyi tanımadığını anlatan Shayk “Türk modellerden hiç kimseyi tanımıyorum ama yeni James Bond kızının Türk olduğunu duydum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|