![]() |
Abdurrahman Çapar Kimdir, Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdurrahman Çapar Kimdir, HayatıAbdurrahman Çapar Kimdir, Hayatı Abdurrahman Çapar Kimdir Abdurrahman Çapar Hayatı Abdurrahman Çapar Biyografisi Abdurrahman Çapar Kimdir, Hayatı Yapımcı, Yönetmen, Senaryo yazarı 1965 yılında Sivas'ın Gürün ilçesinde doğdu ![]() ![]() ![]() Özel televizyonların kurulması ile televizyonlarda çeşitli kademelerde çalıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1991-1995 yılları arasında TGRT'de yapımcı, yönetmen, metin yazarı ve dramaturg olarak çalıştı ![]() Sorumluluğunu üstlendiği diğer çalışmalar: “Sonsuzluğun İki Yakası”, “Can Perdesi” adlı televizyon filmlerinin yapımcılığını yaptı ![]() 13 bölüm “Evlere Şenlik” adlı komedi-dizi film yapımcılığı, proje koordinatörlüğü… 54 hafta süren “Yankı” haber programının Genel Yayın Yönetmenliği- Metin Yazarlığı Program Yönetmenliği ![]() 1996 - Mavi Film Tanıtım İletişim Ltd ![]() ![]() ![]() 1996- 101 Bölüm… “Bizim Ev” adlı televizyon dizisi yapımcılığı ![]() 1997- 13 Bölüm “Beyaz Savaş” adlı televizyon dizisi yapımcılığı ![]() 1998- “Trabzon Su Belgeseli” Yapımcı-Yönetmen-Metin Yazarlığı ![]() 1999- “Gülün Bittiği Yer” adlı sinema filmi yapımcılığı ![]() 2000- “Bahçeşehir Belgeseli” – Yapım Koordinartörü- Metin Yazarlığı, 2000- “Aşkın Dağlarda Gezer” adlı dizi filmin Yapım Koordinatörü ![]() 2001- “Kurt Kapanı” adlı 26 Bölümlük Tv dizi film Yapım Koordinatörü hikaye yazarlığı ![]() 2001- “Tirvana” adlı 26 bölüm dizi film senaryo danışmanlığı ![]() 2002- “Bıçak Sırtı” adlı TV filmi yapımcılığı, 2002- İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yol Bakım Onarım Müdürlüğü tanıtım filmi “Sarı Arılar”ın Yapım Koordinatörlüğü, metin yazarlığı ![]() ![]() ![]() 2003- “Bedel” dizisi yapımcılığı ![]() ![]() ![]() 2003- 13 Bölüm “Şemsi Paşa Pasajı” Tv komedi dizisi yapımcılığı ![]() 2003- “Japonyalı Gelin” 90 dakika Tv ![]() ![]() 2003- “Yaşamın Kıyısı”nda 90 dakika Tv ![]() ![]() 2003- “En Güzel Güzel” 90 dakika, Tv Filmi Yapımcılığı ![]() 2003- “Evlat” 90 dakika Tv ![]() ![]() 2003-2008 TV5, Yapımlar Koordinatörlüğü, Program ve Yayın Müdürlüğü… 2008- Pay Metal Tanıtım Filmi, Metin Yazarı, Yapım Koordinatörü… 2008- CTS Makina Tanıtım Filmi…Metin Yazarı, Yapım Koordinatörü ![]() ![]() Çeşitli kurum ve kuruluşlara senaryo ve yayın danışmanlığı…Tanıtım ve İmaj Filmleri Yönetmenlik… |
![]() |
![]() |
|