Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eisaku, hayatı, sato

Eisaku Sato Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eisaku Sato Hayatı

Eisaku Sato

Eisaku Sato Tabuse, Yamaguchi Prefecture, Japonya 27 Mart 1901 tarihinde doğdu

1921 yılında, Lise kursundan, Tokyo İmparatorluk Üniversitesi (şimdi Tokyo Üniversitesi) girdi ve Alman içtihadında tamamlamıştır

1923 yılında üst düzey kamu hizmeti muayenelerden geçti ve ertesi yıl Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, o Bakanlığı Demiryolları katıldı Bakanlık, 1944 1946 Osaka Demiryolları Bürosu Direktörü ve 1947 den 1948 Ulaştırma Bakan Yardımcısı gibi bir çok önemli mesaj, düzenledi

Hiroko Sato 23 Şubat 1926 tarihinde evlendi ve iki oğlu, Ryutaro ve Shinji vardır

Hobileri arasında golf, balıkçılık ve eşi ile birlikte geleneksel Japon çay töreni (chanoyu) gerçekleştirirken içerir

1948 yılında siyasi dünya ile ilk teması Baş Kabine Sekreteri ikinci Yoshida Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı randevu idi

1949 yılında Temsilciler Meclisi'ne seçildi ve o günden beri aşağıdaki Hükümet ve Parti mesajları yaptı:

Şubat 1949-Nisan 1950

Liberal Parti Politikası İşleri Araştırma Konseyi Başkanı

Nisan 1950-Mayıs 1951 Ocak 1953-Temmuz 1954

Liberal Parti Genel Sekreteri

Temmuz 1951 - Temmuz 1952

Posta Hizmetleri ve Telekomünikasyon Bakanı

Ekim 1952-Şub

1953

Hokkaido Geliştirme sorumlu İnşaat ve eş zamanlı olarak Devlet Bakanı Bakanı

Dec1957-Haziran 1958

Liberal Demokrat Parti Yönetim Kurulu Başkanı

Haziran 1958-Temmuz 1960

Maliye Bakanı

Temmuz 1961-Temmuz 1962

Uluslararası Sanayi ve Ticaret Bakanı

Temmuz 1963-Haziran 1964

Hokkaido Geliştirme ve eş zamanlı olarak Bilim ve Teknoloji sorumlu Devlet Bakanı sorumlu Devlet Bakanı, 18 Olimpiyat Oyunları sorumlu Devlet Bakanı

Dec1964-Haziran 1972

Liberal Demokrat Parti Başkanı ve Başbakan

Eisaku Sato, 3 Haziran 1975 tarihinde Tokyo'da öldü

Seçilen Kaynakça

Sato olarak

Barış ve Özgürlük Quest Tokyo: Japonya Times, 1973 (Konuşmaları toplanır ve ödül için adaylığını desteklemek için tercüme)

Diğer Kaynaklar

Nakamura, Koji "Sato: Sniggers Ödülü Seçimi" 86 Far Eastern Economic Review (1 Kasım 1974): 14 (Son derece kritik bir görünümü)

Obituary New York Times (3 Haziran 1975) 01:36

Reischauer Edwin O danışma ed Japonya Büyük Güncel Sorunlar serisi New York: Arno Press, 1974 (New York Times, Makaleler, özellikle s 358-62 ve vd bakınız)

"Sato Eisaku" CB, 1965 yılında

Nobel Anlatım, Barış 1971-1980, Şarj Editör, Editör Irwin Abrams, Dünya Bilimsel Publishing Co, Singapur, 1997 Frängsmyr Tore

Bu otobiyografi / biyografi ödülü anda yazılı ve kitap serisi Les Prix Nobel ilk kez yayımlandı Daha sonra düzenlenebilir ve Nobel Anlatım yayınlanamaz Bu belge alıntı için, yukarıda gösterildiği gibi her zaman kaynak belirtiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com