Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hartwell, hayatı, leland

Leland H. Hartwell Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Leland H. Hartwell Hayatı

Leland H Hartwell

Benim erken çocukluk dönemi hakkında çok şey hatırlamıyorum Okula başlamadan önce, benim büyük kuzeni onu okula dönmek ve o öğrendiği bana öğretmek olacağını söyledi Ben bu yüzden 10 veya zaman, ben, bir akademik bükük önerilen olabilir merak gösteren oldu Böcek, kelebek, kertenkeleler, yılanlar ve örümcekler hevesli bir koleksiyoncu oldu Ben her şeyi bir kitap olarak okur şüpheci olmayı öğreniyorlar bu maceraları birini hatırlıyorum Ben kertenkele dişlere sahip olduğunu okumuştum Ben çok büyük bir kertenkele yakaladı ve kafasını çevirdi inanamayarak baktı, ince bir diş görüntülenir ve benim başparmak içine battı 13 ila 17 yaş arası spor, kızlar ve arabalar ile meşgul oldu Ama yarıda lise ile şanslı bir olay oldu Ben futbol antrenörü ile mutsuz oldu ve benim araba kulüp arkadaşları ile alem sıkıldı Benim yakın bir arkadaşım, sınır kasabası lise aktarmak ve bunu böylece benim konaklayan anne daireler taşındı önerdi Yeni okulda özellikle bana meydan okuyan bazı öğretmenler, önemli ölçüde geliştirilmiş bir fizik öğretmeni ve benim notlar bulmak için şanslıydı Ailemde hiç kimse üniversite vardı, ben kariyer rehberliği yolu yoktu Ancak, matematik ve fizik iyiydi ve ben mekanik çizim sevdim, bu yüzden ben bir mühendis olmayı düşündüm Hazırlık, matematik, kimya ve fizik alarak bir yıl boyunca iki yıllık Junior College, Glendale Junior College gitti Ben de yaptım ve benim danışman bana California Institute of Technology İşveren karşılamak için teşvik etti Bu benim bir sonraki büyük mola oldu Ben giriş sınavlarına aldı ve ikinci sınıf sınıfa kabul edildi

Ilk kez, ben, gerçek bir bilim ortamı olduğunu ve bu büyülü olduğunu Gez, bilim için mukadder olduğunu görebilirsiniz Ben her zaman merak edilmiştir ve bir temel düzeyde şeyleri anlamak istedim Örneğin, ben o neon tabelalar nasıl çalıştığını, bana açıklayamaz çünkü babam, neon adam, rahatsız almak için kullanılır Ben sadece onun hakkında hiçbir şey bilmiyordum konu ki, ben elektrik ve atomik emisyon hakkında bilmek istediğini, daha sonra fark etti Cal Tech, büyük bir fizik olarak kaydoldu Benim ikinci yıl boyunca, James Bonner tarafından öğretilen, Biyoloji ders ders aldı O inanılmaz coşkuluydu Bu 1958 civarında olmalıdır DNA yapısının keşfi, sadece beş yıl sonra, ve ders DNA, RNA ve protein ile ilgili Benim için clincher Bob Edgar ve Charlie Steinberg tarafından öğretilen bakteriyofaj genetik isteğe bağlı akşam laboratuar oldu Burada, biyoloji kantitatif olabilir öğrendi ve biyoloji önemli değiştirdi önce çok az zaman oldu Cal Tech, kimya, biyokimya, ve genetik, araştırma, yaklaşık her üç ayda bir ve yaz yapmak başardı Hildegard Lamfrom Howard Temin ve Bob Edgar ile çalıştı Cal Tech lisans eğitiminin bir diğer özelliği, ben en fazla dörtte yaptığı okuma faj genetik ve gen regülasyonu özgün edebiyat okumaları olarak kredi almak için bir fırsat oldu

Ben 1961 yılında bitirdi ve yüksek lisans okul MIT gitti Ben gen regülasyonu üzerinde çalışmak istediği karar vermişti ve ben ABD'de sadece iki önde gelen laboratuarları, Arthur Pardee, Berkeley ve MIT'de Boris Magasanik biliyordu Arthur Pardee ziyaret Berkeley ve MIT gittim o cesaret verici değildi MIT 'de yüksek lisans öğrencisi olmak çok eğlenceli ve çok yoğun Boris Magasanik laboratuarı ile her gün öğleden sonra gelecek ve önceki günün sonuçlarını tartışmak için her masada durdurmak olacaktır Büyük bir hızla bu yüzden her gün yeni bir sonuç istedi! Boris bana geldi ve aslında tezimi bitirdikten ama hiç kimse yakında terk nedeniyle bir yıl daha kalmak zorunda olduğunu söyledi, orada sadece yaklaşık iki buçuk yıl oldu

Bu zamana kadar François Jacob ve Jacques Monod lac operonunun ünlü eseri yayınladı vardı ve gen regülasyonu oldukça iyi anlaşılmıştır düşündüm Ben, çok daha iyi anladım ve hücre büyümesinin kontrol çalışmaya karar bir şey benim doktora sonrası çalışma yapmak için uygun düşündüm Edebiyat tekrar gitmek, Renato Dulbecco'nun laboratuvar çalışmaları ile çıkan en etkilendim, bu yüzden Renato uygulanır ve o beni kabul etti Renato Salk Enstitüsü'nden hareket ediyordu ama binalar inşa edilmemiştir, çünkü zamanlama mükemmel Biz laboratuar grupları çok küçük tutulan geçici binalarda dörde Salk orijinal arkadaşlarının çok samimi bu yüzden çoğu sadece bir veya iki postdocs vardı Marguerite Vogt, Renato uzun zaman işbirlikçi konuşurken bir zaman harcadım Marguerite, hücre kültürü kanser araştırma ve onun adeptness hevesi işte denemek ve öğrenmek için bir sevinç vardı O dönemde polyoma virüs ile enfekte olmuş hücreleri, laboratuvar ana araştırma programı üzerinde çalışan yaklaşık yarısı benim zaman geçirdim, ve benim kendi bir şeyler almaya çalışırken yaklaşık yarısının zaman başladı Polyoma çalışmaları çok iyi gitti DNA hibridizasyon nispeten yeni bir tekniktir ve Nada Ledinko Renato laboratuarında bu tekniği ile tecrübesi ile gelmişti Biz neden olduğu hücresel DNA sentezi ve hücre DNA replikasyonu enzimlerin bir tamamlayıcısı polyoma enfekte hücreleri göstermek için kullanılır Bu kanser sorunu temelden ilginç olabilir gibi görünüyordu Ancak, araştırma içine benim kendi giriş için olası bir başlangıç ​​noktaları olarak üzerinde çalıştığı üç projelerin hiçbiri çalıştı 1965 yılında California Üniversitesi, Irvine asistan profesör olarak bir pozisyon alarak, sadece yaklaşık 18 ay sonra bir doktora sonrası araştırma laboratuvarı bıraktı

Için uygulanmış ve hücresel DNA sentezini kontrol çalışması için bir hibe aldık, ancak memeli hücreleri temel anlayışlar ulaşmak için umutları konusunda hevesli değildi Bu daha şanslı bir durumda idi Ulaşmak için yeni sipariş ekipman için beklerken, ben ne yapacağını anlamaya çalışırken kütüphanede hatırı sayılır bir zaman geçirdim Dan Wulff, başka bir yeni işe, hücre büyümesinin genetik çalışmalar için kullanılabilecek bir model ökaryotik hücre bulduğunuz önerdi Bu harika bir fikir, düşünce ve bu Saccharomyces cerevisiae keşfetmek için kütüphaneye gittim, ekmek mayası facile genetiği ile tek saydı hücreli ökaryotik organizmaların biriydi Berkeley ve Herschel Roma Bob Mortimer ziyaret etti ve Seattle Don Hawthorne bir maya ile nasıl çalıştığını öğrenmek için Onlar inanılmaz derecede nazik ve cömert idi Hersch ve Don benim işe başlamak için bana bir mikromanipülatör borç

Ben, ısıya duyarlı mutantlar izole ve kısıtlayıcı sıcaklığında makromolekül sentezi ve hücre bölünmesi için onları analiz başladı Bu yaklaşım, doğrudan faj morfolojilerinden analiz etmek için koşullu mutant gücünü görmüştü Cal Tech Bob Edgar ile benim daha önceki deneyimlerinden geldi Üç yıl sonra, Herschel Roma yaptım Seattle genetik bölümü öğretim katılmak için beni davet etti Kısa bir süre taşıdıktan sonra, hücre döngüsü incelemek için zaman atlamalı photomicroscopy gücünü keşfetti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com