10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Martin Rodbell Hayatı
Martin Rodbell
Baltimore, Maryland devlet okullarına gitti ve şehrin dört bir yanından seçilen öğrenciler aldı çünkü Baltimore City College özel not, bir devlet okulunda lise hızlandırılmış kurs mezun oldu, 1 Aralık 1925 tarihinde doğdu Bir bütün erkek çocukların okul, hem skolastik standartları ve mezuniyetten sonra bir üniversitenin ikinci yıl girmek için hak kazanmak için yeterli üniversite derslerini vererek özel bir üniversite hazırlık okulu benziyordu Özel dikkat dillerde (Latince, Yunanca, Almanca, Fransızca) verildi; bilimler abartısız Aslında, sadece sınıf kimya o dersten en yüksek statü verildi yana kişisel Lavoisier bilmek görünen bir öğretmen tarafından verildi İlgi alanıma bir sonucu olarak, 1943 yılında Johns Hopkins Üniversitesi girdiğinde benim yönde büyük ölçüde etkilemiş olan, özellikle Fransız, diller doğru eğilimindeydi Öte yandan, kimya lise öğretmeni olmasına rağmen büyük bir ilgi edinmişti O benim mahallede iki kişi ile özel bir çocukluk çağı dostluk üzerinden faiz elde edildi Biz yetenekli öğrenciler, rekabet gücü yüksek, matematik ve kimya ilgi Üçümüz, bizim çocukluk çağı boyunca bu çıkarları paylaştığı ve ilkokul Johns Hopkins birlikte idi Her birimiz farklı savaş durumları girdiğinde savaş sırasında ayrılır Deniz Kuvvetleri hazırlanmıştır, diğer iki üniversitelerde Uncle Sam, silahlı hizmetler alınanlardan için kullanılan ifade himayesinde kaldı
Ben mutlu Hopkins silahlı hizmetler girdi Ben savaş sırasında verilen dersler sıkılmış; genç, hevesli öğretmenlerin çoğu hizmetler için bırakmıştı Daha da önemlisi benim için, arkadaşlarımın çoğu savaşa gitmişti Mücadele Hitler bir Yahudi olarak, en yüksek önceliğe Ancak, Deniz Kuvvetleri Ben en çok mücadele Japon Güney Pasifik zaman geçirdim Filipinler ormanlarda sıtma sözleşmeli kadar Deniz Piyadeleri bağlı bir radyo operatörü oldu Atlattıktan sonra, birkaç gemi benim mesleğim uygulanan ve bir sonucu olarak, Kore ve Çin, gitti Çalışıyoruz koşulları altında insanlar çok farklı türleri ile etkileşimleri insan durum için sağlıklı bir saygı beni çünkü ben hayatımı bu yönü söz Aslında, bu deneyim benim ev ve babamın bakkal bölgede insanlar arasında temas için bir odak noktası olarak görev benim mahallede yaşanan harika bir çocukluk atmosfer desteklenebilir Ben bütün bu deneyimler bana Ben bir bilim adamı olarak neden olan bir yaşam için klimalı inanıyoruz
Ben savaş ve yeniden girilen Johns Hopkins döndüğünde, yine Fransız edebiyatı çekti ve özellikle Gide ve varoluşçu felsefesini teşvik hevesli bir okuyucu, çağdaş Fransız yazar oldu Babam benim tıp fakültesine devam ilgilendi Pre-tıp fakültesi, tıp fakültesine girmek için zaman gerekli, en yüksek dereceleri elde etmek için öğrenciler arasında yoğun rekabet nedeniyle kısmen bana ilginç değildi James Ebert, Biyoloji Bölümünde yüksek lisans öğrencisi tarafından verilen küçük bir sınıf benim için bir dönüm noktası oldu Biyolojik bilimler alanında bir kariyer için bilim felsefesi ve genel olarak biyoloji için onun coşku ile birlikte olan derin ilgi ve embriyoloji bilgisi Uzun söylemleri dikkate muhtemelen temel teşvikler Ayrıca, Biyoloji bölümü, Bentley Cam ve Vincent Dethier gibi büyük bir profesör ile doluydu Mezuniyet zaman geldiğinde, ben, tavsiye almak için Dr Glass gitti Biyokimya alanında girmek için söyledi Gelişmiş kimya derslerini almış olan değil, gelişmiş Hopkins kimya her ders alarak fazladan bir yıl geçirdim Ben o yılın sonunda bilim benim işim olduğunu biliyordu
Ben 1949 yılında benim gelecekteki eşi Barbara Ledermann, araya geldi O Hollandalı bir yeraltı savaş sonrasında hayatta o Hollanda'dan Amerika'ya gelmişti Kız kardeşi ve anne-babalar, Auschwitz fırınlarda kayboldu
|
|
|