Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, kimdir, kısaca, o’quinn, terry

Terry O’Quinn Kimdir Kısaca Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Terry O’Quinn Kimdir Kısaca Biyografisi

Terry O’Quinn kimdir

Terry O’Quinn / Oyuncu

15 Temmuz, 1952 ABD

Terry O’Quinn Emmy ödülü sahibi Amerikan aktör En popüler rolü Lost dizisinde canlandırdığı John Locke karakteridir

Newberry, Michigan’da doğmuştur Central Michigan

Üniversitesi ve Iowa Üniversitesinde eğitim görmüştür Aktörlük kariyeri ise 1970′li yıllarda başlamıştır Aralarında Tombstone, Heaven’s Gate ve The Rocketeer’in de bulunduğu bazı filmlerde rol almıştır Televizyon dünyasında ise ilk kez Miami Vice, Star Trek: Next Generations gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştır 1995 yılında ise X-Files, Millenium ve Harsh Realm dizilerinde kayda değer roller almıştır 2000′li yıllarda ise yapımcı JJ Abrams tarafından Alias ve The West Wing dizilerinde önemli roller verilmiştir 2004 yılında oynamaya başladığı Lost dizisi ile Emmy ödülü adayı olmuştur

Sanatçı 2005 yılında evlenmiş ve halen Finksburg, Maryland’de ikamet etmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com