![]() |
Mustafa Kemal Atatürk'ün Liderlik Sırları - Adnan Nur Baykal.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Mustafa Kemal Atatürk'ün Liderlik Sırları - Adnan Nur Baykal.. Mustafa Kemal Atatürk'ün Liderlik Sırları - Adnan Nur Baykal
![]() ![]() “Atatürk’ün liderlik ve yöneticilik özelliklerini çok farklı bir derleme ve anlatış şekli ile aktarmış olan Sayın Adnan Nur Baykal’ın böyle bir eseri tüm Türk yönetim dünyasına kazandırmış olması teşekküre ve tebrike şayendir ![]() TANJU ARGUN/Yönetici “Andan Nur Baykal’ın başarısı, liderliğin zaman aşımına uğramayan kurallarını Türk ulusunun yetiştirdiği bir lideri örnek göstererek anlatması ![]() ![]() MEHMET M ![]() ![]() ![]() “Yönetim konusu için Atatürk’ün örnek alınması beni gerçekten şaşırttı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ULAŞ BIÇAKÇI/Danışman,Eğitimci,Yazar “Liderlik ve yönetim konusunda önemli bir başvuru kitabı niteliğindeki bu yapıt, eğitmenlerimize, her alandaki lider ve yöneticilerimize önemli bir kaynak oluşturacaktır ![]() Prof ![]() ![]() Yazar : Adnan Nur Baykal
![]() |
|