|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografisi, karadağlı, kimdir, kısaca, tamer |
![]() |
Tamer Karadağlı Kimdir Kısaca Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tamer Karadağlı Kimdir Kısaca BiyografisiTamer Karadağlı kimdir Tamer Karadağlı / Oyuncu 24 Mayıs 1967 Ankara Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmografisi Ah Kalbim- 2009 Son Ağa – 2008 Kiralık Oda – 2008 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım – 2007 Fedai – 2007 Living & Dying – 2007 Hayatım Sana Feda – 2006 Arka Sokaklar – 2006 Beyza’nın Kadınları – 2005 Şans Kapıyı Kırınca – 2005 Yağmur Zamanı – 2004 Bir Tutam Baharat – 2003 En Son Babalar Duyar (dizi) – 2002 Çocuklar Duymasın – 2001 Nasıl Evde Kaldım – 2001 Artık Sevmeyeceğim – 2000 Sarı Evin Esrarı – 2000 Şaşı Felek Çıkmazı – 2000 Demir Leblebi – 1999 Babam Olur musun? – 1999 Ferhunde Hanımlar – 1993 Seslendirme Sanatçı, seslendirme camiasında George Clooney’in özdeşleşen sesi olarak tanınır Ocean’s Eleven vcd ve dvdde George Clooney Batman ve Robin vcdde George Clooney Intolerable Cruelty – Dayanılmaz Zulüm vcd ve dvdde George Clooney Rezervuar Köpekleri tv dublajında Michael Madsen Original Sin (Günahkar) vcd ve dvdde Antonio Banderas Dragonfly – Sonsuz Aşk vcd ve dvdde Kevin Costner Bodyguard vcdde Kevin Costner Godfather – Baba TRT dublajında Al Pacino İyi,Kötü ve Çirkin vcdde Clint Eastwood “Dublajda rol yapmazsınız ![]() ![]() Tabi ki tonlamanın Türkçeye uyması gerekir ama en önemlisi karakterin ruhuna zarar vermemektir ![]() |
![]() |
![]() |
|