Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografi, mengi, sezgi

Sezgi Mengi Biyografi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sezgi Mengi Biyografi

sezgi mengi biyografi

sezgi mengi kimdir

sezgi mengi hayatı

sezgi mengi biyografi

Sezgi Mengi 1985İstanbu doğumlu Türk sinema ve tiyatro oyuncusu

Nişantaşı Işık Lisesi ve Pera Güzel Sanatlar Lisesinden sonra Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'ne devam etti

Mengi'nin ilk tiyatro deneyimi Işık Lisesi Tiyatro koluna girmesiyle başladı Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Lisesine Geçti ve mezun olduktan sonra Şahika Tekand'ın Studio Oyuncuları tiyatrosunda oyunculuk egitimini tamamladı

Mesude Eraslan'ın keşfi ile ilk televizyon denemesi olan Şarkılar Seni Söyler'de Deniz Akkaya ve Kerem Alışık ile oynadı Daha sonra İki Genç Kız filminde Erim Karakterini canlandırdı Çinliller Geliyor filminde Bedri karakterini oynadı Son olarak Avrupa Yakası dizisinde Fatoş'un oğlu Alican karakteri için konuk oyuncu olarak rol aldı

Film ve dizileri

2006 29-30 : Ata

2006 Çinliler Geliyor : Bedri

2006 Ahh İstanbul : Tahir

2005 Seni Çok Özledim : Bulut Ertunç

2004 Avrupa Yakası : Alican - Konuk Oyuncu

2004 İki Genç Kız ı: Erim

2004 Kırlangıç (tv filmi)

2003 Hürrem Sultan : Şehzade Mehmet

2003 Şarkılar Seni Söyler : Ferhat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com