Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografiler, dünyasından, lütfi, varoğlusanat

Lütfi Varoğlu-Sanat Dünyasından Biyografiler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfi Varoğlu-Sanat Dünyasından Biyografiler

Lütfi Varoğlu (1967 - )

1967 yılında Aydın’da doğan Varoğlu, Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünü bitirdi ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde Kontrol Sistemleri Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans Programına devam etti ABD, Çin, Fransa kampüslerindeki çalışmalarının ardından 1999 yılında Thunderbird Graduate School’dan Uluslararası İşletme (MBA/MIM) derecesini aldı 1991 yılından bu yana MSB Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nda birçok projede mühendis ve program yöneticisi olarak görev yapmıştır

Temmuz 2000’den itibaren Elektronik Harp, Radar, Komuta Kontrol, Haberleşme (C4I) ve Bilgi Yönetim Sistemleri Projelerinde sorumlu olarak görevlendirilen Varoğlu, Türkiye, ABD, Fransa, İsrail, İngiltere’de çeşitli ülkelerde proje çalışmalarını sürdürmüştür Halen Elektronik Sistemler Projelerinden sorumlu Şube Müdürü olarak görevini sürdüren Varoğlu Türk Savunma Sanayinde Yazılım Yetenek Değerlendirmesi çalışmalarını 2001 yılından itibaren koordine etmiştir Ulusal ve uluslararası periyodiklerde ve kongrelerde yayınlanmış çalışmaları bulunan Varoğlu Ankara Caz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Yönetim Enstitüsü (PMI), Uluslararası Elektrik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE), Bilişim Derneği ve Elektrik Mühendisleri Odası üyesidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com