Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografileri, kimdirsanat, mehmet, toplum, üst

Mehmet Üst - Kimdir-Sanat,Toplum Biyografileri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Üst - Kimdir-Sanat,Toplum Biyografileri

Mehmet Üst ( - )

1958 yılında Erzurum’da doğdu Erzurum Horasan Lisesi Fen Bölümünü 1975 yılında birincilikle bitirdikten sonra Hacettepe Ünv Fen Fakültesi Matematik Bölümünden 1982 yılında mezun oldu 1992 yılında Marmara Ünv Müh Fak MIS – Yönetim Bilişim Sistemleri’nde Yüksek Lisans yaptı

Üniversiteyi bitirdikten sonra bir yılı aşkın aile şirketinde çalıştı ve 8 aylık kısa dönem askerlik görevini tamamladıktan sonra, 1984 - Nisan 1988 tarihine kadar sırasıyla Arkman Bilgisayar ve Yazılım AŞ, Mensucat Santral AŞ, (Akbank) Ak - Net AŞ’de programcı, yazılım grup şefi, sistem analist gibi çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Nisan 1988 – Aralık 2003’e kadar Yapı Kredi Sigorta AŞ de Bilgi Teknolojileri Müdürü ve Grup Başkanlığı görevlerinde bulundu Sigorta sektöründe 15 yıla yakın süreçte çeşitli bilgisayar yazılım, network, donanım ve alt yapı projelerinde uygulamacı ve yönetici olarak görev aldı

22 Mart 2004 TRAMER’in kuruluşundan itibaren Merkez Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) İstanbul Şubesi’nin kurucu Yönetim Kurulu üyeliği ve TBD BIM Yöneticileri Kulübü kurucu üye ve 2 dönem başkanlığı gibi mesleki sosyal faaliyetlerin yanı sıra bilişim sektöründe çeşitli konferans, panel ve seminerlerde yönetici ve konuşmacı olarak bulunmuştur

Evli ve bir çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com