![]() |
George H. Hitchings Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() George H. Hitchings HayatıGeorge H ![]() Benim ataları İngiltere'den geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem tarafta, İskoç ve İngiliz galip geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem ve babam bir araya geldi ve Eureka evli ve iki kız kardeşim de orada doğmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoquiam 1905 yılında doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babam ben on iki yaşında uzun bir hastalıktan sonra öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seattle Franklin Lisesi'nde deneyimleri başka bir nedenden dolayı kayda değer ![]() ![]() ![]() Washington Üniversitesi'nde 1923 yılında bir tıp eğitimine öğrencisi olarak girdi ![]() ![]() ![]() Friday Harbor, Washington Puget Sound Biyolojik İstasyonu'nda 1927 yılı yaz aylarında yürütülen çalışma dayalı bir tez ile 1928 yılında yüksek lisans derecesi kazanmak için kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burs teklif edildi ilave lisansüstü çalışma için Mayo Vakfı ve Harvard Üniversitesi'nde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben doktorasını aldı 1933 yılında, hayatımda başka bir büyük olay için unutulmaz bir yıl Beverly Reimer benim evlilik ![]() ![]() ![]() ![]() Beverly son derece sanatsal ve akıllı idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlilik ve benim kariyer, Büyük Buhran'ın ortasında başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim kariyer gerçekten ben Tuckahoe, New York, Wellcome Araştırma Laboratuvarları Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı ve tek üyesi olarak katıldı, 1942 yılında başladı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
George H. Hitchings Hayatı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() George H. Hitchings HayatıElvira Falco benim personelin ilk daimi üyesi; Gertrude Elion 1947 yılında 1944 yılında katıldı ve Peter Russell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1940'ların ortalarında, bir proje, zaman zaman bir Arasöz gibi görünüyordu ama yaklaşık 40 yıl sonra kayda değer bir reprise vardı başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1947 yılında, faaliyet için taranmalıdır Sloan Kettering Enstitüsü'nde bileşikleri göndermek için başladı ![]() ![]() Sloan Kettering ile dernek, bizim büyüme için büyük bir ivme oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1948 yılında, gelişmekte olan pürin ve pirimidin analogları ile ilgili sorumluluklarını bölmek için başladı ![]() ![]() ![]() Elion hipoksantin "thiation" başvurmak için karar pürin metabolizma alanında gelişmekte olan uzmanlık dayanıyordu ![]() ![]() Her zaman Elion çalışmak için uyarıcı oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1967 yılında, aranan bir yazı değildi Burroughs Wellcome Co Araştırma Sorumlu Başkan Yardımcısı pozisyon teklif edildi, ancak benim deneyim, bir bilim adamı çok daha iyi çalışan bilim adamları çıkarlarını desteklemek için başardık daha olduğunu öne sürmüştü bilim ikinci el aldım yöneticileri ![]() ![]() ![]() ![]() 1968, Burroughs Wellcome Co Tuckahoe tesislerinde küçük gelmeye başladı ve biz şirket yeni bir site taşımak için kararı ile yeni bir dizi idari sorunlar daldı ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ağır idari görevleri ile Başkan Yardımcısı olarak, 1976 yılında Scientist Emekli olmak için görevinden ayrıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son 20 yıldır, hayırseverlik büyüyen çıkarları izlemişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1983 yılında, ben şimdi Büyük Üçgen Cemaati Vakfı kurdu ![]() ![]() ![]() Ben gönüllü sivil toplum faaliyetlerinin bir dizi de dahil edilmiştir ![]() ![]() ![]() Her nasılsa bu faaliyetleri daha cliffficulty benim eski idari görevleri dışında hiçbir bilimsel kariyer bir yer bulduk ![]() ![]() Hayati ilaç tasarımı yenilikçi yöntemler güncel gelişmeleri ilgileniyorum ve bu alandaki katkıları gururla bak ![]() ![]() ![]() En büyük memnuniyeti çabalarımızı hayatlarını kurtarmak ve çektiği acıları dindirmek için yardımcı olduğunu bilerek geldi ![]() ![]() ![]() Les Prix Nobel ![]() Bu otobiyografi / biyografi ödülü zamanda yazılmış ve daha sonra kitap serisi Les Prix Nobel / Nobel Ders Verme yayımlandı ![]() ![]() George H ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|