![]() |
Uğur Aslan Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğur Aslan KimdirUğur Aslan Kimdir Uğur Aslan Hayatı Uğur aslan Biyografisi Sunucu Uğur Aslan Kim ![]() 3 Aralık 1972 İstanbul’da dünyaya gelen Uğur Arslan, 1978 yılında İstanbul Karagümrük Muallim Naci İlköıretim okuluna başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temmuz 1999’da New York’da ilk kısa filmini çekmeye başlayan sanatçı, bir ay sonra askerlik görevini yapmak üzere Türkiye’ye döndü ve askerliğini İzmir Narlıdere’de yaptı ![]() ![]() Şu anda bir televizyon kanalında evlilik programı olan su gibi adlı programı sunmaktadır ![]() Şiirleri Adı Mehmet (Ene Mehmet) Aziz Yarim Bazen Beni Sana Yönlendir Beni Tanırsın Sen Bir Çiçek Aldım Deniz Feneri Er Mektubu Gölgeli Adam Gözlerin Günahsız Aşk Kavuşursak Biteriz Biz Karagümrük yanıyor Korkuyla Umut Arası Lise Fotoğrafı Metris Namın Yürüsün Satılık Aşk Sen Ve Ben Seni Yağmurdan Sonra Seveceğim Sultaniyegah Sirto Son Hıçkırık Urfalı Uyuyan Güzel Yedi Zılgıt Yollar Kitap Deniz Feneri Gerçek Hayattan Kesitler, Kasım 1999 Albümleri Deniz Feneri, 2000 Deniz Feneri 2 Beni Tanırsın Sen, 2000 Deniz Feneri Şiirleri 3 Kavuşursak biteriz, 2003 Biz Barışmayız Artık Deniz Feneri Şiirleri 4, 2005 Karagümrük Yanıyor, 2006 TV dizisi Karagümrük Yanıyor 2006 (Ramazan) Karagümrük Yanıyor Karagümrük Yanıyor, tüm Türkiye'nin beğenisini kazanan fakat Karagümrüklülerin ilk başlarda ısınamadığı bir şiir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Olay Şarkı'nın Nakaratı Karagümrük yanıyor polis beni arıyor Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor Ben suçsuzum diyorum kimse beni duymuyor Bunu bir tek sevdiğim birde allah biliyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Uğur Aslan Kimdir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğur Aslan KimdirUğur Aslan Su Gibi Sözleri Uğur Aslan Su Gibi şarkısının sözleri Uğur Aslan su gibi şiiri sözleri Uğur Aslan su gibi sözü Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Yangınlarıma sular yagdırdın Damla damla söndüm serinledim 10'ar 10'ar saydıgım kayıp yıllarımı onardın Saat saat bulunduğum mechulden gün yüzüne çıktım Günler gördüm yüzünde Gönlümün kapılarını sana açtım Çalmadan gir içeri diye Adıyorum sana Onca kırık aşktan sonra arta kalanımı Temize çekiyorum sende bütün yalanlarımı Senin aşktaki kandirini bilmek için Önce kadersiz aşklardan geçmeli insan Eksiltip yoran bütün ayrılıklar Kavuşmalara giden yollara çıkar Vefai mozada gülmeyi gülhanede unuttuğum Garip bi zamanda çıka geldin Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağına Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Bitti dediğim yerden başlıyorsun Dindi artık dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun Beni en iyi sen tanıyor Sen anlıyorsun Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun En güzel renkleri komşu kızların Gözlerinde gördüğüm Solgun sarı bir zamanda çıka geldin Hangi yollardan uğradın durağıma Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer cografyama Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağıma Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Uğur Aslan Kimdir |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğur Aslan KimdirUğur Aslan Şiirleri Uğur Aslan Şiiri Uğur Aslan şiir Kitapları Uğur aslan Şiirleri oku Adı Mehmet (Ene Mehmet) Aziz Yarim Bazen Beni Sana Yönlendir Beni Tanırsın Sen Bir Çiçek Aldım Deniz Feneri Er Mektubu Gölgeli Adam Gözlerin Günahsız Aşk Kavuşursak Biteriz Biz Karagümrük yanıyor Korkuyla Umut Arası Lise Fotoğrafı Metris Namın Yürüsün Satılık Aşk Sen Ve Ben Seni Yağmurdan Sonra Seveceğim Sultaniyegah Sirto Son Hıçkırık Urfalı Uyuyan Güzel Yedi Zılgıt Yollar |
![]() |
![]() |
|