Prof. Dr. Sinsi
|
Paul Greengard Hayatı
Paul Greengard
Benim baba tarafından büyük büyük dedesi, 1850'ler boyunca Orta-Batı Amerika Birleşik Devletleri St Louis, Kaliningrad, şu anda Königsberg'de gelen Almanlar, Alman Yahudileri de dahil olmak üzere büyük ölçekli hareketinin bir zaman göç etti
Benim baba tarafından dedesi, Binghamton, New York, babamın doğduğu taşındı Babam bir şarkıcı / dansçı / komedyen olarak vodvil başarı vardı Sonunda kozmetik alanında toptan ve perakende sonra ilk iş bir işadamı oldu
Trajik koşullar altında 11 Aralık 1925 tarihinde New York City'de doğdu - annemin kızlık soyadı Pearl Meister, bana doğumdan öldü Babam, ben 13 aylık iken yeniden evlendi Yahudi olmuştu annemin aksine, beni kaldırdı benim üvey anne, Episkopal oldu O zamandan beri, Hıristiyan geleneğinde vs Ben sadece çok yakın bir tanıdık oldu kimin benim biyolojik annenin ailesi, erişimi engelledi Paskalya, Noel kutlayan kadar getirildi Ben bu ailenin birçok üyesi, bilimin çeşitli alanlarında çalışan, son derece yaratıcı bireyler, devlet vs olduğunu öğrenmek için memnun olmuştur
Brooklyn ve Queens kamu okulları katıldı Dünya Savaşı sırasında, bir elektronik teknisyeni olarak Deniz Kuvvetleri üç yıl geçirdim Uygun bir eğitimden sonra, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü, ABD filosunun gemi ulaşabilir önce Japon kamikaze uçağının yolunu kesmek için bir erken uyarı sistemi geliştirilmesi dahil oldu bir takım atandı
Savaştan sonra, Hamilton College, matematik ve fizik alanında ihtisas Clinton, New York, bulunan küçük bir liberal arts üniversite katıldı ve 1948 yılında mezun oldu Teorik fizik okul mezun olacak, ama o zaman sadece burs desteği gibi lisansüstü çalışmalar için Atom Enerjisi Komisyonu geldi, çünkü bunu yapmak için değil karar vermişti Bu, sadece üç yıl Japonya'ya atom bombaları bıraktıktan sonra, ben daha güçlü bir kitle imha silahları oluşturmak için katkıda bulunabilecek olan meyve araştırma katkıda bulunmak istemiyordu Çeşitli seçenekleri hakkında düşünme, ben sonra doğmakta olan biyofizik alanında yerleşti O zaman akademik fizikçinin iki grup vardı University of California, biyolojik ve tıbbi uygulamalarda radyoizotop meşgul oldu Diğer Pennsylvania Üniversitesi, Detlev W Bronk başkanlığında sinir fonksiyonu çalışma elektrofizyolojik teknikler kullanılır Ben ikincisini seçtim Philadelphia geldi Bronk, kısa bir süre sonra, o Johns Hopkins Üniversitesi Başkanlığı kabul olduğunu ilan etti ve onunla birlikte hareket ve biyofizik yeni bir bölüm oluşturmak için bize bir grup davet etti Grubun en kıdemli üyesi H Keffer Hartline, Johns Hopkins, Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı oldu ve daha sonra vizyonu üzerine çalışmaları için Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü kazanmak için oldu Hartline gözetimi altında benim ilk laboratuvar araştırma yaptım
Daha sonra Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü tarafından tanındı iş, kısa bir süre Hopkins taşıdıktan sonra, Allen Hodgkin, kendisinin ve Andrew Huxley, sinir uyarılarının iyonik bazında yürütülen olduğunu hala yayınlanmamış çalışma konulu bir konferans verdi Bu iş, sadece biyofiziksel teknikler ile yürütülen hayranlıkla beni doldurdu Aynı zamanda, bu çalışmanın zerafet kendileri tarafından biyofiziksel teknikler sinir hücre fonksiyonu anlayışımızı daha da önemli katkılar yapacak kadar uzun bir süre olabilir bana hissettirdi Bu yüzden bana biyofiziksel ve biyokimyasal tekniklerle birleştirerek moleküler ve hücresel temeli, sinir hücrelerine nasıl çalıştığını anlamak için düşünmeye başladı Hodgkin ders oldu O zaman, nörolojik bir alan yaratılmış değil olduğu gibi bu yana, doktora tez Frank Brink, Biyofizik Anabilim Dalı seçkin bir biyofizikçi, ve Sidney Colowick, Biyoloji Bölümü profesörü olan önde gelen bir biyokimyacı ortak gözetiminde gerçekleştirildi - Ben kendi beslemek için bu güne kadar çok minnettar kalır ve destek 
1953 yılında Johns Hopkins Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, doktora sonrası çalışmaları için Avrupa'ya gitti Benim ilk yıl University of London, Maudsley Hastanesi, Henry McIlwain ile oldu Benim ikinci yıl sonra ilk olarak Cambridge Üniversitesi Amsterdam Üniversitesi, Avrupa Komisyonu Slater ve Amsterdam benim altı aylık sürenin sonunda, Mill Hill, London Tıbbi Araştırmalar Ulusal Enstitüsü Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Wilhelm Feldberg, laboratuvarda çalışmak üzere Londra'ya döndü O zaman, elektrofizyolojik ve biyokimyasal hem de tesisleri vardı sadece bölümlerin farmakoloji departmanları
Feldberg büyük bir bilim adamı ve harika bir insan ve ben, sinir sistemi biyokimya ve elektrofizyoloji arasındaki ilişkileri keşfetmek için devam edebilir bir atmosfer oluşturdu Ben ciddiye o zaman nispeten saklıdır kişilik, özellikle uyumlu bulundu, İngiltere'de kalmak kabul Ancak, İngiltere'de bilimsel araştırmalar için mali destek en düşük seviyede, karmaşık İngiliz eğitim sistemi (iki oğlu, İngiltere'de doğmuş) ve merkezi ısıtma eksikliği nüansları benim cehalet Amerika Birleşik Devletleri'ne döndükten yönelik komplo
Benim döner dönmez, Geigy Araştırma Laboratuvarları Biyokimya Bölümü müdürü oldu NIH aşağıdaki Sidney Udenfriend laboratuarda çalışan bir yıl geçirdi Geigy gidiyor için birincil motivasyon, nörolojik ve psikiyatrik bozuklukların tedavisi için yeni ilaçların geliştirilmesi için temel bilimsel ilkeleri uygulayarak umudu oldu Ne yazık ki, o zaman, Geigy, çoğu, hepsi değilse de, diğer ilaç firmaları gibi, kabul edilebilir bulundu araştırma programlarının doğası konusunda çok muhafazakar Bu yenilikçi araştırma yaklaşımları üzerine atılmak için yetki elde etmek için son derece zordu 1967 yılında, ben Geigy bıraktı Bir Misafir Profesör, Tıp Albert Einstein College Farmakoloji Alfred Gilman Kullanıcı Bölümü birinci dönem ve Tıp Vanderbilt Üniversitesi Okulu Sidney Colowick ve Earl Sutherland ile ikinci dönem olarak bir yıl harcama sonra, ben, Doçent olarak görev aldı Yale Üniversitesi'nde Farmakoloji Anabilim Dalı Yale Üniversitesi'nde yıllarda sinir sistemi sinyal iletimi üzerine çalışma erken gelişim gördüm Yale Üniversitesi'nde 15 yıl boyunca çok mutlu olmasına karşın, Rockefeller Üniversitesi taşımak için teklif dayanılmaz olduğunu ve bu yüzden, ben bu yana yer 1983 yılında New York'a taşındı Bu benim Nobel konuşmasını açıklanan çalışma yapıldı Rockefeller olmuştur
|