Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, howard, temin

Howard M. Temin Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Howard M. Temin Hayatı

Howard M Temin

Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Birleşik Devletleri, Annette ve Henry Temin üç oğlu, ikinci 10 Aralık 1934 tarihinde doğdu Babam bir avukat vardı ve annem, sivil işler, özellikle eğitim sürekli aktif olmuştur Benim ağabeyi Michael Philadelphia, aynı zamanda bir avukat ve kardeşi, Peter, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü, Cambridge, Mass Ekonomi Profesörü

Philadelphia devlet okullarında ilköğretim ve lise eğitimi aldı Yazları (1949-1952) tarafından Philadelphia Kanser Araştırma Enstitüsü geçirdiği Jackson Laboratuvarı'nda Bar Harbor, Maine, ve bir yaz (1953), lise öğrencileri için bir program geçirdiği biyolojik araştırma özel ilgi odaklı oldu Onur programında biyoloji bölümünden ve minoring Swarthmore College, 1951 yılından 1955 katıldı Jackson Laboratuvarı'nda başka bir yaz (1955) sonra, deneysel embriyoloji bölümünden, Pasadena, Kaliforniya Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü biyoloji yüksek lisans öğrencisi oldu Bir buçuk yıl sonra, Prof Renato Dulbecco'nun laboratuvarda yüksek lisans öğrencisi olmak benim en büyük hayvan viroloji değiştirdi Benim doktora tezi Rous sarkomu virüsü oldu Bu virüs benim ilk çalışmanın ardından Dr Harry Rubin doz işbirliği, Profesör Dulbecco'nun laboratuvarında doktora sonrası bir dost ile yürütülmüştür Cal Tech, ben de büyük ölçüde Profesör Max Delbrück ve Dr Matthew Meselson tarafından etkilenmiştir Benim doktorasını bitirdikten sonra derecesi, 1959 yılında Profesör Dulbecco'nun laboratuvarında doktora sonrası görevlisi olarak bir yıl daha kalmıştır O yıl, ben Rous sarkomu virüsü provirus hipotez aynı yıl formülasyonu açtı deneyler yapıldı

1960 yılında, Tıp Fakültesi, Onkoloji Bölümü Kanser Araştırma, McArdle Laboratuvar Yardımcı Doçent olarak, of Wisconsin-Madison Üniversitesi Madison bölgesine taşındı Benim ilk laboratuvar, doku kültürü laboratuvarı bir karter ve benim biyokimya laboratuarında tüm bina için buhar boruları, bodrum katında idi İşte ben benim DNA provirus hipotez formüle için 1964 yılında açan deneyler yaptı 1964 sonbaharında, tüm bölümü yeni bir binaya taşındı Arda, Doçent, Profesör, Kanser Araştırma Wisconsin Mezunları Araştırma Vakfı Profesör, 1974 yılında, Amerikan Kanser Derneği Viral Onkoloji Profesörü ve Hücre Biyolojisi oldu 1964 - 1974'e kadar, ben de Ulusal Kanser Enstitüsü Araştırma Kariyer Geliştirme Ödülü düzenledi

Wisconsin benim ilk yıllarında, ben sadece iki teknisyen ile çalıştı Benim ilk post-doktora öğrencisi 1965 yılında, 1963 yılında ilk yüksek lisans öğrencisi bana katıldı ve Yaklaşık 1968 yılına kadar tek seferde en fazla iki ya da üç doktora sonrası arkadaşlarının ve lisansüstü öğrencileri vardı

1960 sonuna doğru boyunca, benim zaman yaklaşık yarısı, kültür ve Rous bulaşmamış sarkomu virüs bulaşmış hücrelerin çoğalması kontrol eğitim geçirdi Bu çalışma, tavuk fibroblastlar buzağı serumu bir çarpma-uyarıcı faktör somatomedin olarak aynı olduğunu hücre çoğalması ve gösteri kontrolü spesifik serum faktörlerin rolü benim değer kazanmasına yol açtı

Hücresel Fizyoloji Dergisi, Journal of Viroloji ve ben de, Ulusal Sağlık Enstitüleri Viroloji Araştırma Bölümü üyesi olan, Ulusal Bilimler ABD Akademisi Tutanakları dahil olmak üzere çeşitli dergi, yayın kurullarında hizmet vermektedir Buna ek olarak, ben çok başka kağıt ve gözden vermek

Papanicolaou Enstitüsü Pap Ödülü, Miami, Florida; Bertner Ödülü, MD Anderson Hastanesi ve Tümör 1970 yılında DNA provirus hipotezin genel kabul bu yana, ben Warren Trienali Ödülü (David Baltimore) de dahil olmak üzere birçok onursal ödül almış Enstitüsü, Houston, Texas, Moleküler Biyoloji US Steel Vakfı Ödülü, Ulusal Akademisi Bilimler ABD, Enzim Kimya American Chemical Society Ödülü; Griffuel Ödülü Derneği Developpment Recherche Kanser, Villejuif, Fransa; GHA Clowes Ödülü, Amerikan Kanser Araştırma Derneği; Gairdner Uluslararası Ödülü (David Baltimore), Temel Tıp Araştırma Albert Lasker Ödülü ve Swarthmore College ve New York Medical College onursal derece Ben de birkaç onursal ders sundu Amerikan Sanatlar ve Bilimler Akademisi, ABD Ulusal Bilimler Akademisi üyesi ve bir üyesi

1962 yılında Brooklyn, New York, bir nüfus genetikçi Rayla Greenberg ile evlendi O sürekli bir destek ve sıcaklık kaynağı olmuştur Biz, iki kızı Sarah Beth ve Miriam var

Les Prix Nobel tr 1975, Editör Wilhelm Odelberg itibaren, [Nobel Vakfı], Stockholm, 1976

Bu otobiyografi / biyografi ödülü zamanda yazılmış ve daha sonra kitap serisi Les Prix Nobel / Nobel Ders Verme yayımlandı Bu bilgiler bazen Laureate tarafından sunulan bir zeyilname ile güncellenir

Howard M Temin 9 Şubat 1994 tarihinde vefat etti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com