Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Köşe Yazıları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yerseniz

Yerseniz...

Eski 11-06-2009   #1
delishhhh

Yerseniz...

“HELAL gıda” diye tutturduklarından, insanlara bir şey yedireceklerini anlamıştım
GDO (genetiği değiştirilmiş organizma) geliyor diyorlar
Nitekim “rakı bardağına benziyor” diye TBMM‘deki su bardaklarını değiştirmelerinden hemen sonraya denk gelir; çocukların likit yumurta, mısır gevreği, hormonlu tavuk yemi işine girip köşeyi dönmeleri
()
Başbakan’ın “halk sağlığını” düşünüp domuz gribi aşısına kızması ise; grip virüsünün siyasi irade karar vermeden, yönetmelik gerektirmeden, ithalatçı firma olmadan, kendiliğinden izinsiz yurda girmesi
Oysa insanoğluna milyon kat daha zararlı genetiği değiştirilmiş organizmaların girişi için AKP’li milletvekilleri ABD‘ye gidip ağırlandılar, ABD yönetimi devreye girdi, komisyonlar kuruldu, kulisler, görüşmeler, ikna, mikna
Ve bir yönetmelikle GDO’ya izin çıktı
Domuz grip virüsü (DGV) ise sen kalk ön görüşme olmadan, izinsiz-mizinsiz, yönetmeliksiz çık gel
Ve kızdı “Ben olmam” dedi
()
Gerçi Başbakan, GDO (genetiği değiştirilmiş besinler) konusundaki “İnsanlara zararlı gıda gelecek” iddialarını yalanlayarak “Öyle bir şey yok” dedi
demesine
Ben de “öyle bir şeyin olduğunu”, “öyle bir şey yok” demesinden anladım zaten
GDO yönetmenliğinin adına da bakmıyor:
“Genetiği değiştirilmiş organizmaların ithalatı, işlenmesi, depolanması, ihracatı, kontrol ve denetimine ilişkin yönetmelik
Gelmeyecekse şu “işlenmesi” nasıl oluyor?
Hadi Türk aklının üstün yaratıcılığıdır; gelmeyen bir şey “işlendi” diyelim
Pekiii
O “depolanması” nasıl bir şey, gelmeyen şeyin?
*
Ben hiç böyle iktidar görmedim
İnsanların sıradan sağlıklarını ilgilendiren meselelerde bile bu kadar mı gizli hesaplı, enteresan, içten pazarlıklı olur iktidarlar
Grip aşısı
Ya da GDO
Her neyse, yerseniz
BEKİR COŞKUN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com