Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, kara, panter, örümcek

Örümcek Adam: Kara Panter

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Örümcek Adam: Kara Panter

Peter Parker/Örümcek Adam Peter’ın anne ve babası o henüz bir bebekken geçirdikleri uçak kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdi Ailesinin ölümünden sonra Peter’ı amcası Ben ve yengesi May kendi himayelerine alarak, onu kendi öz çocukları gibi severek yetiştirdiler Peter oldukça zekiydi ve özellikle kimyaya özel bir yeteneği vardı Fakat 15 yaşında bir lise öğrencisiyken sosyal hayatı pek de parlak sayılmazdı Okulda sürekli ‘inek’ muamelesi görür, özellikle okul takımının yıldızı Flash Thompson ve arkadaşları tarafından her gün itilip kakılır, onunla dalga geçilirdi Günün birinde katıldığı bir bilim fuarının hayatını tamamen değiştireceğini tahmin edemezdi

Buradaki deneylerden biri sırasında bir örümcek yanlışlıkla deney alanına girip yoğun miktarda radyoaktiviteye maruz kaldı Bu örümcek ölmeden önce yakınında bulunan Peter’ı ısırdı Peter bu ısırığın etkisiyle tamamen sersemlemiş bir şekilde hızla binadan dışarı çıktı Ne olduysa işte o an oldu Caddeye dikkat etmeden fırlayan Peter arkasından hızla ilerleyen arabayı görmemişti Fakat garip bir nevi altıncı his yaklaşan tehlikeyi fark edince Peter düşünmeden ani bir refleksle zıpladı Bu ani tepkisiyle metrelerce zıplayan Peter bir anda kendini düz bir duvara tutunmuş olarak buldu Olayın ilk anlarında yaşadığı şaşkınlığı üzerinden atan Peter bu garip yeteneklerine sahip olma sebebini anladı Örümceğin ısırığı ****bolizmasını değiştirmiş, ona insan üstü bir güç, hız, çeviklik ve onu yaklaşan tehlikelere karşı uyaran örümcek hislerini kazandırmıştı Kimya yeteneğini de kullanarak bir ağ formülü icat edip bileklerine takacağı mekanik ağ-atıcılar yaptı Geleceğin en büyük süper kahramanlarından biri doğmaya başlamıştı

http://rapidsharecom/files/12072079zgi_roman_rar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com