Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çizimin, karakalem, sırları, teknikleri, temel

Çizimin Sırları / Temel Karakalem Teknikleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çizimin Sırları / Temel Karakalem Teknikleri

Biraz kararlılık ve istekle herkes iyi çizim yapmayı öğrenebilirÇizimin Sırları kitabının başlangıç noktası da bu Bu kitap farklı yeteneklerdeki bütün öğrenciler ve çizim meraklıları için pratik ve kapsamlı bilgiler içeren bir kaynak olma özelliğini taşımaktadırKitapta nesne çizimi ve natürmonrt; figür çizimi ve portre; bitki, manzara ve hayvan çizimleri gibi geniş bir yelpazede örnekler aracılığıyla pratik yapma ve kendini geliştirme olankları sunulmakta ve bütün bu çizim örnekleri perspektif ve kompozisyonla ilgili bilgilerin yanı sıra çok sayıda tekniğin açıklanmasıyla desteklenmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com