Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geceikbal, günaydin, gürpınar

Günaydin Gece-İkbal Gürpınar

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günaydin Gece-İkbal Gürpınar

yazar: İkbal Gürpınar
basım: 2004

KİTAP HAKKINDA
BİRİNCİ BASKI (100000 ADET)
İKİNCİ BASKI (100000 ADET)
Güzellik bakan gözdeymiş Niyetmiş her şeyi güzelleştiren, olmazları olduran Sevgi, açılmayacak sanılan, üzerine kilit vurulan tüm kapıların anahtarıymış Tam da ümitsizliğe düşmeye ramak kala doğuruverirmiş güneşi üzerimize Yaradan; parlak ve sıcak… Tatlı dille, güler yüzle söylenen sözlere doyulmazmış…

Bu kitap, güler yüzle, düşünerek okunsun, yüreklerde sevgi dokunsun, insanlar sevdiklerine sevgiyle dokunsun, ellerindekinin kıymetini bilsin, yurdunu sevsin, kendini tanısın, bilsin diye yazıldı Bir gece sabaha karşı ciyaklayarak dünyaya geldiğini cümle âleme duyuran çocuklar gibi, gece, sabaha karşı yazılmaya başlandı

Herkes bana sorup dururken ‘Nasıl oluyor da bu kadar pozitif bir insan olmayı başarabiliyorsunuz?’ diye Dilersek, karanlıkları bile nasıl aydınlatabileceğimizi, geceleri nasıl gündüz yapabileceğimizi anlattım dilim döndüğünce Hep birlikte söyleyelim hadi “Günaydııınnn gece!!!”

YAZAR HAKKINDA
1969'da Kırıkkale'de doğdu 1994 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu Bir süre Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nda çeşitli programlar hazırlayıp sundu Ardından bazı özel kanallarda sunuculuk yaptı Halen STV'de Kimse Yok mu, TRT'de ise Çalsın Davullar ve Güne Başlarken adlı programları sunmaya devam ediyor Gürpınar'ın daha önce yayımlanmış "Simidin İki Yarısı" ve "İkbal Gürpınar 2" adlı şiir, "İkbal'den Masallar" adlı masal albümleri var Gürpınar ayrıca geçtiğimiz yıl "İçimden Geldiği Gibi" isimli kitaba da imza attı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com