![]() |
Mutluluğun Resmi |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Mutluluğun ResmiBugün; bütün ağaçlar yüreğimdeydi ![]() Bütün çiçekler gözlerimde ![]() Güneş, ışıklarını dudaklarıma kondurmuştu ![]() Neydi kanımı kaynatan bu güzelliğin adı? Mutluluk muydu? Bugün, Ne varsa hüzünden yana denize fırlattım az önce ![]() Sanki beklermiş gibi hepsini, hop hop hoplatıverdi dalgalarında ![]() En güzel maviliğiyle oynaşıp durdu ![]() "Bak" dedi "fırlattığın hüzünlerine ![]() ![]() ![]() İşte; onların bendeki hükmü sadece bu!" Sonra, şakalaşırcasına bir kaç tuzlu damlasını sıçratıverdi yüzüme ![]() Gülümsedim mahcup mahcup, onun bu neşesine ![]() ![]() ![]() Duruldu ![]() Bir deniz yıldızı bıraktı avuçlarıma ![]() Yoksa mutluluk bu muydu? Herkes kalabalıkken, içimdeki yalnızlığı alıp, gidiverdi sihirbaz martılar! Bir de arkasından o bildik şen kahkahalı bağırışmalar! Hiç bu kadar güzelini görmemiştim ![]() Beyazmış meğerse beni, onlarla bütünleştiren mucize! Kanat çırpa çırpa, yüreğimdeki isyanları uçurdular ![]() ![]() ![]() Yaşamaktan aldığım tad; işte buydu! Yoksa mutluluk bu muydu? "Sen mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?" Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya, tabii ki, çizerim! Az önce; ağaç oldum, çiçek oldum, güneş oldum, deniz oldum, martı oldum, ölümsüzleştim ![]() ![]() ![]() Meğerse, hep yanıbaşımdaymış bu güzel resim! Ben çizdim ![]() Yoksa tüm umutlarım beni hiç terketmeyen mutluluğum muydu? |
![]() |
![]() |
|