Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, mefisto, özeti

Mefisto Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mefisto Kitap Özeti

Mefisto Kitap Özeti

Sasha babasının katilini bulmak istiyor Ancak bunun için ruhunu Eryx'e satması gerekecek Bu sırada onu çok büyük bir tehlikeye atan bir sır açığa çıkıyor Sasha bir Anabo, yani Havva'nın kızı ve Eryx'in en büyük düşmanı Yer yüzüne çakılı kalmış, cehennemden gelen bir ölümsüz olan Jax ile Mesifto Akdi'nde kurtuluşu arıyor: Ancak ve ancak bir Anabo'nun aşkı ruhunu huzura kavuşturacak Binlerce yıl sonra nihayet aradığı kızı buluyor: Sasha Eryx tehdidi üzerindeyken, Jax, Sasha'yı kurtarıp onun kalbini kazanabilecek mi? Sasha aşkına karşılık verip ölümlü hayatından vazgeçebilecek mi? Ancak bir Havva kızının ruhu cehennemden gelen birini sevebilecek kadar saftır Ancak cehennemden gelen biri bu kadar ateşlidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com