Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hırsız, kitap, özeti

Hırsız Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hırsız Kitap Özeti

Hırsız Kitap Özeti

Boşboğazlığı yüzünden kendini kralın hapishanesinde bulan Genin buradan kaçmak için pek bir şansı yok gibidir Günlerini, güneş görmeyen, tek kişilik hücresinde, zincire vurulmuş halde geçirmektedir Derken bir gün kralın danışmanı, kâhin, imkânsız görünen bir görev için onun yeteneklerine ihtiyaç duyarGen, kral için, başka bir ülkenin topraklarındaki, gizli bir hazineyi çalacaktır Böylece çetin bir yolculuk başlar Gen, onlar için sadece, bu görev için seçilmiş bir araçtır Ama her koşulda dört ayağı üzerine düşmeyi başaran Genin de kendi planları ve herkesi şaşkına çevirecek sürprizleri vardırTurnerın yarattığı dünya öylesine canlı ki, karakterler bir yana, neredeyse mitlerine bile inanacağım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com