Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ekitaplar, kitap|kitap, sesli, özetleri

Sesli Kitap|Kitap Özetleri E-Kitaplar

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sesli Kitap|Kitap Özetleri E-Kitaplar

Sesli Kitap Projesi

Sesli Kitap Projesi 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun Ek 11 nci maddesince Görme engelli vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır
Görme engelli vatandaşlarımızın bu hizmeti kullanabilmeleri için öncelikle üyelik formunu doldurmaları gerekmektedir Üyelik işlemi tamamlandıktan sonra görme engelli olduğunu belirten kimliklerini 0 312 310 13 77 nolu faksa göndermeleri veya uyegiris@kulturgovtr mailine ulaştırmaları gerekmektedir Kimlikler tarafımıza ulaştıktan sonra Sesli Kitap bölümü üyece kullanılabilir olacaktır
"Ek Madde 11- (Ek:3/3/2004-5101/26 md)
Ders kitapları dahil, alenileşmiş veya yayımlanmış yazılı ilim ve edebiyat eserlerinin engelliler için üretilmiş bir nüshası yoksa hiçbir ticari amaç güdülmeksizin bir engellinin kullanımı için kendisi veya üçüncü bir kişi tek nüsha olarak ya da engellilere yönelik hizmet veren eğitim kurumu, vakıf veya dernek gibi kuruluşlar tarafından ihtiyaç kadar kaset, CD, braill alfabesi ve benzeri formatlarda çoğaltılması veya ödünç verilmesi bu Kanunda öngörülen izinler alınmadan gerçekleştirilebilir Bu nüshalar hiçbir şekilde satılamaz, ticarete konu edilemez ve amacı dışında kullandırılamaz Ayrıca bu nüshalar üzerinde hak sahipleri ile ilgili bilgilerin bulundurulması ve çoğaltım amacının belirtilmesi zorunludur"

TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
SESLİ KİTAP

http://seslikitapkulturgovtr/Defa2362B84F7B7B76

Sitesinden alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com