Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, pırıltıdır, yaşamak, özeti

Bir Pırıltıdır Yaşamak Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1942 yılında Ankarada doğan İpek Ongun, 1961de Arnavutköy Kız Kolejinden mezun oldu Daha sonra New Yorkta Tiyatro Eleştirmenliği kursunu bitirdi Türkiyede Doğan Kardeş, ABD New Yorkta Zaman ve Yaşam Time and Life dergileri gibi yayın organlarında bir süre çalışan İpek Ongunun çeşitli konularda birçok çevirisi yayınlanmıştır Altın Gençlik Dizisinin hazırlanmasına katkıda bulunan İpek Ongunun Yaş On Yedi ve Bir Genç Kızın Gizli Defteri adlı iki gençlik romanı vardırKalabalıklar içinde farkediliyor musunuz?Giyimde bir stiliniz var mı?Davranışlarınızla çevrenize pırıltı saçıyor musunuz?Telefonda konuşmasını, sofra kurmasını biliyor musunuz acaba?Arkadaş çevrenizde popüler olmak istiyor musunuz? Tabii Ama nasıl?İş hayatında başarılı olabilmek için yazılı olmayan kuralları da biliyor musunuz?Düş gücünüz yaşamınızı çılgın renklere boyayabiliyor mu?Bir arada yaşamanın ya da yalnızlığın keyfini çıkarabiliyor musunuz?Kendine güler, başkalarıyla birlikte güler, hayata güler Yoksa bu kişi siz misiniz?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com