Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
huzursuz, kitap, ölüler, özeti

Huzursuz Ölüler Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1971’de hapisten çıkar çıkmaz öldürülen bir militan öğrenciden geldiği sanılan bir dizi telefon mesajları sonucunda, ünlü polisiyeci Paco Ignacio Taibo’nun bağımsız dedektifi Hector Belascoaran Shayne, Meksika devletinin gölgesi ve korumasında sayısız suç ve cinayet işleyen ‘Morales’in izini sürmeye başlar Aynı zamanda Chiapas ormanlarında, Zapatistlerin soruşturma görevlisi Elias Contreras (ki o bir ‘huzursuz ölü’dür ve Che Guevara’nın ruhudur aslında) Subcomandante Marcos tarafından yine ‘Morales’in izini sürmekle görevlendirilir Bu arada Katalan romancı Manuel Vazquez Montalban’ın oğlunun, yazarın ölümünden sonra bulduğu bazı belgeler Zapatist Ezln karargâhına ulaştırılmıştır Polisiye roman türünde bir siyasal önder ile ünlü bir yazar ilk defa bir araya gelerek, Meksika’da iktidarın kanlı icraatlarının ürünü olan karanlığa doğru bir yolculuğa çıkarıyorlar okuru

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com