Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilkey, eğitim, kurumları, mesleki

Bilkey Mesleki Eğitim Kurumları

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilkey Mesleki Eğitim Kurumları

BİLKEY MESLEKİ EĞİTİM KURUMLARI wwwbilkeycomtr

Adres : Batı Mah 23 Nisan Cad No:12 Kat:4-5 Pendik İSTANBUL

Tel : 0 216 354 79 79
Fax : 0 216 354 79 78
Gsm : 0 506 543 82 12
E-Posta : bilkey@hotmailcom
Web : http://wwwbilkeycomtr
EN DOĞRU BİLGİYE EN HIZLI YOLDAN ULAŞMANIN YOLU BİLKEY

TC MEB ÖZEL ATILIM BİLKEY BİLİŞİM KURSU
BİLKEY BİLİŞİM KURSU (BİLGİSAYAR –MUHASEBE –WEB TASARIM YAZILIM-TEKNİK CAD CAM)
OXFORD ENGLISH HOUSE ( İNGİLİZCE – ALMANCA – AİLE BİRLEŞİMİ – RUSÇA )
PENDİK KARİYER ( KPSS – ALES – DGS – AÖF )
MEB ONAYLI MESLEKİ – TEKNİK – DİL - KARİYER EĞİTİMLERİMİZ
Teknik CAD CAM Kursu , AutoCAD 2D3D Kursu, SolidWorks CAD Kursu , CNC-CAM İmalat Kursu
Mimarlık 3D Tasarım, Hızlı Q Klavye Kursu, Bilgisayar İşletmenliği, İleri Ofis Eğitimleri
Bilgisayarlı Muhasebe , İleri Excel 2007 Kursu, Access 2007 Kursu, Web Tasarım Yazılım
C Programlama Kursu, C++ Yazılım Kursu, Sistem Network Kursu, Php MySQL Kursu
İngilizce Dil Kursu , Almanca Dil Kursu, Rusça Dil Kursu, Almanca Aile Birleşimi Kursu
Kpss Kursu, Ales Kursu, Dgs Kursu, Açıköğretim Kursu, AÖF Eğitimleri
NLP Kişisel Gelişim Eğitimleri, Uzaktan Online Eğitim, Görsel Eğitim videoları
MEB Onaylı Sertifika Kariyer Yetkinliği Belgesine sahip olmak isteyen uzmanlar;

AutoCAD, SolidWorks, CAD/CAM, Bilgisayar İşletmenliği, İleri Excel ve Access, Bilgisayarlı Muhasebe, Web Yazılım Uzmanlığı, Pendikte, Pendik te, Pendikde, İstanbul, Eğitimlerimiz İstanbulda, Pendikte, Tuzlada , Gebzede, İzmitte, Yalovada, Kurtköyde, Kartalda, üsküdarda, Cevizlide, Maltepede, Kadıköyde, Sultanbeylide, Ümraniyede, Şişlide, Beşiktaşda, Bakırköyde ve Pendikte özel egitimler ve Size uyan Eğitimimiz Mutlaka vardır Geleceğinizi Dijital, Dil, Kariyer Eğitimleri ile Destekleyin

EN DOĞRU BİLGİYE EN HIZLI YOLDAN ULAŞMANIN YOLU BİLKEY PENDİK

Pendik,İstanbul,Gebze,Tuzla, Kaynarca,Kartal,Kurtköy,Maltepe,Kadıköy,Yalova, Autocad, Solidworks, 3ds max,web grafik tasarım,işletmenliği, kursu, kurslari, muhasebe, özel, ders, eğitimi, eta, lks, bilgisayar uzmanlığı Kursu, Sistem Kursu, Network Kursu, Web Tasarım Kursu, Grafik Kursu, Yazılım Kursu, Veritabanı Kursu, Bilgisayar Operatörlüğü Kursu, Bilgisayarlı Muhasebe, 3ds Max Kursu, AutoCad Kursu, SolidWorks Kursu, İngilizce, Almanca, Rusça, Muhasebe Uzmanlığı,net kursu,10 parmak kursu,3d max kursu,3ds max kursu,C++ kursu,access kursu,asp kursu,autocad dersi,autocad kurs,autocad kursu,bilgisayar işletmenliği,bilgisayar kurslari,bilgisayar kursları, bilgisayar kursu, bilgisayar okulu, bilgisayar uzmanlık,bilgisayarli muhasebe, bilişim okulu, c# kursu, c++ dersi, c++ eğitimi, cad kursu, catia kurs, catia ozel ders, coreldraw kursu, delphi kursu, grafik kursu,grafikerlik,java kursu,kurslar,linux uzmanlğı,mysql kursu,ozel ders, pendik bilgisayar kursu,pendik bilişim,pendik kurs,pendik kurslar,photoshop kursu,php kursu,powerpoint kursu,proenginer kursu,sistem kursu,sistem mühendisliği,sistem uzmanlığı,solidwork kursu,solidworks kursu,unix uzmanliği,vb kursu,web tasarim kursu,webtasarım kursu,yazılım mühendisliği,yazılım uzmanlığı kursu,özel bilgisayar,özel ders,özel dersler, bilgisayar kursları , donanım kursu, web tasarım, yazılım mühendisliği, Php, Asp, JavaScript, bilgisayar kursu, pendik, c++, c, c++ builder, delphi, donanim, excel, word, server, linux, html, flash, asp, php, javascript, eta, lks, windows, mysql, sql, net, visual basic, egitimleri, bilişim akademisi, bilişim, web, tasarım, programlama, program, ofis, office,webtasarım, design, dizayn, ders, akademi, flash, dreamweaver, solidworks, photoshop, freehand, atılım, özel, kpss kursu, ales kursu, dgs kursu, aöf kursu, açıköğretim kursu, almanca aile birleşimi kursu, vize-egitimi, vize-kursu, garantili eğitimler, ücretsiz seminerler, ücretsiz eğitimler, ücretsiz kurslar, uzaktan online eğitim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com