![]() |
Bilkey Mesleki Eğitim Kurumları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilkey Mesleki Eğitim KurumlarıBİLKEY MESLEKİ EĞİTİM KURUMLARI www ![]() ![]() ![]() Adres : Batı Mah ![]() ![]() Tel : 0 216 354 79 79 Fax : 0 216 354 79 78 Gsm : 0 506 543 82 12 E-Posta : bilkey@hotmail ![]() Web : http://www ![]() ![]() ![]() EN DOĞRU BİLGİYE EN HIZLI YOLDAN ULAŞMANIN YOLU BİLKEY T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİLKEY BİLİŞİM KURSU (BİLGİSAYAR –MUHASEBE –WEB TASARIM YAZILIM-TEKNİK CAD CAM) OXFORD ENGLISH HOUSE ( İNGİLİZCE – ALMANCA – AİLE BİRLEŞİMİ – RUSÇA ) PENDİK KARİYER ( KPSS – ALES – DGS – AÖF ) M ![]() ![]() ![]() Teknik CAD CAM Kursu , AutoCAD 2D3D Kursu, SolidWorks CAD Kursu , CNC-CAM İmalat Kursu Mimarlık 3D Tasarım, Hızlı Q Klavye Kursu, Bilgisayar İşletmenliği, İleri Ofis Eğitimleri Bilgisayarlı Muhasebe , İleri Excel 2007 Kursu, Access 2007 Kursu, Web Tasarım Yazılım C Programlama Kursu, C++ Yazılım Kursu, Sistem Network Kursu, Php MySQL Kursu İngilizce Dil Kursu , Almanca Dil Kursu, Rusça Dil Kursu, Almanca Aile Birleşimi Kursu Kpss Kursu, Ales Kursu, Dgs Kursu, Açıköğretim Kursu, AÖF Eğitimleri NLP Kişisel Gelişim Eğitimleri, Uzaktan Online Eğitim, Görsel Eğitim videoları M ![]() ![]() AutoCAD, SolidWorks, CAD/CAM, Bilgisayar İşletmenliği, İleri Excel ve Access, Bilgisayarlı Muhasebe, Web Yazılım Uzmanlığı, Pendikte, Pendik te, Pendikde, İstanbul, Eğitimlerimiz İstanbulda, Pendikte, Tuzlada , Gebzede, İzmitte, Yalovada, Kurtköyde, Kartalda, üsküdarda, Cevizlide, Maltepede, Kadıköyde, Sultanbeylide, Ümraniyede, Şişlide, Beşiktaşda, Bakırköyde ve Pendikte özel egitimler ve Size uyan Eğitimimiz Mutlaka vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EN DOĞRU BİLGİYE EN HIZLI YOLDAN ULAŞMANIN YOLU BİLKEY PENDİK Pendik,İstanbul,Gebze,Tuzla, Kaynarca,Kartal,Kurtköy,Maltepe,Kadıköy,Yalova, Autocad, Solidworks, 3ds max,web grafik tasarım,işletmenliği, kursu, kurslari, muhasebe, özel, ders, eğitimi, eta, lks, bilgisayar uzmanlığı Kursu, Sistem Kursu, Network Kursu, Web Tasarım Kursu, Grafik Kursu, Yazılım Kursu, Veritabanı Kursu, Bilgisayar Operatörlüğü Kursu, Bilgisayarlı Muhasebe, 3ds Max Kursu, AutoCad Kursu, SolidWorks Kursu, İngilizce, Almanca, Rusça, Muhasebe Uzmanlığı, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|