Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölümünü, olanlarda, olmalı, sağlık, seçecek, yönetimi, özellikler

Sağlık Yönetimi Bölümünü Seçecek Olanlarda Nasıl Özellikler Olmalı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Psikoloji, Sosyoloji ve Ekonomi konularına ilgi duyma ve bu alanlarda başarılı olması

Sözlü düşünme ve hesaplama yeteneği gelişmiş olması

Sosyal yardım ilgisi güçlü olması

Hasta insanlar ve hasta sahipleriyle iletişim halinde çalışmak gerektiği için, sabırlı, anlayışlı, hoşgörülü ve soğukkanlı olması

Hastanenin birbirinden bağımsız birimleri arasında işbirliği kurmak için, bütün personel ile iyi iletişim kurabilmesi

Hastanenin yönetim düzenini ve politikasını saptamak ve halkla ilişkilerini yürütmek için, karar verme gücüne sahip olması ve kendine güvenmesi

Sorumluluk duygusu ve ikna gücüne sahip olması

Yorucu çalışma temposuna uyum sağlayabilmesi gerekir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com