![]() |
Çocuk Gelişimi Puan Türü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuk Gelişimi Puan TürüÇocuk Gelişimi Puan Türü ![]() Üniversite Bölüm Puan Türü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dumlupınar Üniversitesi (Kütahya) Çocuk Gelişimi YGS-4 494 ![]() ![]() Namık Kemal Üniversitesi (Tekirdağ) Çocuk Gelişimi YGS-4 483 ![]() ![]() Pamukkale Üniversitesi (Denizli) Çocuk Gelişimi YGS-4 459 ![]() ![]() Erzincan Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 455 ![]() ![]() Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (Burdur) Çocuk Gelişimi YGS-4 445 ![]() ![]() Uludağ Üniversitesi (Bursa) Çocuk Gelişimi YGS-4 442 ![]() ![]() Selçuk Üniversitesi (Konya) Çocuk Gelişimi YGS-4 437 ![]() ![]() Sakarya Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 405 ![]() ![]() Uludağ Üniversitesi (Bursa) Çocuk Gelişimi YGS-4 384 ![]() ![]() Nişantaşı Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 384 ![]() ![]() Tunceli Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 382 ![]() ![]() Ege Üniversitesi (İzmir) Çocuk Gelişimi YGS-4 379 ![]() ![]() İnönü Üniversitesi (Malatya) Çocuk Gelişimi YGS-4 378 ![]() ![]() Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 378 ![]() ![]() Gaziantep Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 361 ![]() ![]() Erciyes Üniversitesi (Kayseri) Çocuk Gelişimi YGS-4 343 ![]() ![]() Gaziosmanpaşa Üniversitesi (Tokat) Çocuk Gelişimi YGS-4 341 ![]() ![]() Mardin Artuklu Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 329 ![]() ![]() Celâl Bayar Üniversitesi (Manisa) Çocuk Gelişimi YGS-4 328 ![]() ![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi (Samsun) Çocuk Gelişimi YGS-4 326 ![]() ![]() Adıyaman Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 322 ![]() ![]() Şırnak Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 318 ![]() ![]() Hitit Üniversitesi (Çorum) Çocuk Gelişimi YGS-4 315 ![]() ![]() Afyon Kocatepe Üniversitesi (Afyonkarahisar) Çocuk Gelişimi YGS-4 315 ![]() ![]() Atatürk Üniversitesi (Erzurum) Çocuk Gelişimi YGS-4 303 ![]() ![]() Kırıkkale Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 300 ![]() ![]() Trakya Üniversitesi (Edirne) Çocuk Gelişimi YGS-4 296 ![]() ![]() Düzce Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 294 ![]() ![]() Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 280 ![]() ![]() Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 276 ![]() ![]() Siirt Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 274 ![]() ![]() Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (Karaman) Çocuk Gelişimi YGS-4 268 ![]() ![]() Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 262 ![]() ![]() Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) Çocuk Gelişimi YGS-4 258 ![]() ![]() Maltepe Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 253 ![]() ![]() Fatih Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 247 ![]() ![]() Bitlis Eren Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 237 ![]() ![]() İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 220 ![]() ![]() Hakkari Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 209 ![]() ![]() Kırklareli Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 205 ![]() ![]() Gediz Üniversitesi (İzmir) Çocuk Gelişimi YGS-4 197 ![]() ![]() Karabük Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 196 ![]() ![]() Adnan Menderes Üniversitesi (Aydın) Çocuk Gelişimi YGS-4 188 ![]() ![]() Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 184 ![]() ![]() İstanbul Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 174 ![]() ![]() Okan Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 173 ![]() ![]() Beykent Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 171 ![]() ![]() Muğla Üniversitesi Çocuk Gelişimi YGS-4 170 ![]() ![]() Avrupa Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 169 ![]() ![]() Plato Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi YGS-4 169 ![]() ![]() Okan Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi (%25 Burslu) YGS-4 301 ![]() ![]() Fatih Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi (%25 Burslu) YGS-4 296 ![]() ![]() Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (%25 Burslu) YGS-4 240 ![]() ![]() Avrupa Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi (%25 Burslu) YGS-4 233 ![]() ![]() Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (%50 Burslu) YGS-4 329 ![]() ![]() Avrupa Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi (%50 Burslu) YGS-4 323 ![]() ![]() İstanbul Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi (%50 Burslu) YGS-4 293 ![]() ![]() Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi (%50 Burslu) YGS-4 264 ![]() ![]() Plato Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi (İngilizce) YGS-4 174 ![]() ![]() Plato Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi (İngilizce) (Tam Burslu) YGS-4 349 ![]() ![]() Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 430 ![]() ![]() Ege Üniversitesi (İzmir) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 407 ![]() ![]() Kırıkkale Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 399 ![]() ![]() Siirt Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 397 ![]() ![]() Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (Burdur) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 387 ![]() ![]() Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (Karaman) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 380 ![]() ![]() Dumlupınar Üniversitesi (Kütahya) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 379 ![]() ![]() Giresun Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 379 ![]() ![]() Selçuk Üniversitesi (Konya) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 365 ![]() ![]() Harran Üniversitesi (Şanlıurfa) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 354 ![]() ![]() Adnan Menderes Üniversitesi (Aydın) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 354 ![]() ![]() Sakarya Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 340 ![]() ![]() Uludağ Üniversitesi (Bursa) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 333 ![]() ![]() Hakkari Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 318 ![]() ![]() Uludağ Üniversitesi (Bursa) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 311 ![]() ![]() Şırnak Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 269 ![]() ![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi (Samsun) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 266 ![]() ![]() Mardin Artuklu Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 256 ![]() ![]() Muğla Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 252 ![]() ![]() İstanbul Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 205 ![]() ![]() Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 194 ![]() ![]() İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 177 ![]() ![]() Atatürk Üniversitesi (Erzurum) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 172 ![]() ![]() Gazi Üniversitesi (Ankara) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 106 ![]() ![]() Namık Kemal Üniversitesi (Tekirdağ) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 458 ![]() ![]() Dicle Üniversitesi (Diyarbakır) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 416 ![]() ![]() Mustafa Kemal Üniversitesi (Hatay) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 383 ![]() ![]() Erciyes Üniversitesi (Kayseri) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 379 ![]() ![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi (Samsun) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 375 ![]() ![]() Balıkesir Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 374 ![]() ![]() Çukurova Üniversitesi (Adana) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 360 ![]() ![]() Afyon Kocatepe Üniversitesi (Afyonkarahisar) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 354 ![]() ![]() Kafkas Üniversitesi (Kars) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 350 ![]() ![]() Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 350 ![]() ![]() Şırnak Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 348 ![]() ![]() Tunceli Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 345 ![]() ![]() Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 324 ![]() ![]() Ordu Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 316 ![]() ![]() Batman Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 269 ![]() ![]() Gaziosmanpaşa Üniversitesi (Tokat) Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 258 ![]() ![]() Kastamonu Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) YGS-4 225 ![]() ![]() Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (İÖ) (%25 Burslu) YGS-4 354 ![]() ![]() İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) (%25 Burslu) YGS-4 255 ![]() ![]() İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) (%50 Burslu) YGS-4 335 ![]() ![]() Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (İÖ) (%50 Burslu) YGS-4 333 ![]() ![]() İstanbul Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) (%50 Burslu) YGS-4 241 ![]() ![]() İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) (Tam Burslu) YGS-4 387 ![]() ![]() Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (İÖ) (Tam Burslu) YGS-4 381 ![]() ![]() İstanbul Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi (İÖ) (Tam Burslu) YGS-4 357 ![]() ![]() Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (İÖ) (Tam Burslu) YGS-4 353 ![]() ![]() Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 471 ![]() ![]() İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 433 ![]() ![]() Fatih Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 419 ![]() ![]() Nişantaşı Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 410 ![]() ![]() Maltepe Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 403 ![]() ![]() Plato Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 383 ![]() ![]() Okan Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 381 ![]() ![]() İstanbul Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 377 ![]() ![]() Beykent Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 376 ![]() ![]() Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık Ve Sosyal Hizmet Vakfı (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 369 ![]() ![]() Avrupa Meslek Yüksekokulu (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 357 ![]() ![]() Gediz Üniversitesi (İzmir) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 347 ![]() ![]() Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İstanbul) Çocuk Gelişimi (Tam Burslu) YGS-4 361 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|