|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayakkabı, dalları, meslek, saraciye, teknolojisi |
![]() |
Ayakkabı Ve Saraciye Teknolojisi Meslek Dalları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayakkabı Ve Saraciye Teknolojisi Meslek DallarıAyakkabı Ve Saraciye Teknolojisi Meslek Dalları Ayakkabı Ve Saraciye Teknolojisi Alanı Ayakkabıcılık deri, tekstil, metal, plastik gibi birçok alanlarla ilişkilidir ![]() ![]() AYAKKABI MODELİSTLİĞİ Ayakkabı modelistinin sahip olduğu, ayakkabı modelleri geliştirme ve kalıp hazırlama yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır ![]() ![]() AYAKKABI ÜRETİMİ Ayakkabı üretim elemanının sahip olduğu, ayakkabı üretimi yapma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır ![]() ![]() SARACİYE MODELİSTLİĞİ Saraciye modelistinin sahip olduğu, saraciye modelleri geliştirme ve kalıp hazırlama yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır ![]() ![]() SARACİYE ÜRETİMİ Saraciye üretim elemanının sahip olduğu, saraciye üretimi yapma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır ![]() ![]() Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi alanından mezun olan veya sertifika alan öğrenciler, seçtikleri dal/meslekte kazandıkları yeterlikler doğrultusunda ayakkabı ve saraciye sektöründe; Ayakkabı üretim atölye ve fabrikalarında, Ayakkabı yan sanayi fabrikalarında, Saraciye, çanta, kemer, cüzdan üretim atölye ve fabrikalarında, Deri aksesuar üretim işletmelerinde, vb ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|