Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünya, filiz, iki, ofluoğlu

İki Dünya - Filiz Ofluoğlu..

Eski 11-04-2009   #1
Şengül Şirin

İki Dünya - Filiz Ofluoğlu..

İki Dünya - Filiz Ofluoğlu

İki Dünya

Filiz Ofluoğlu, iş dünyasının olduğu kadar akademik çevrelerin, sanat ve basın dünyasının da yakından tanıdığı bir isim Türkiye’nin en önemli holdinglerinde üst düzey yöneticilik, ODTÜ, Boğaziçi Üniversitesi gibi okullarda kurucu üyelik ve öğretim üyeliği yapan Ofluoğlu, “yarım yüzyıla yakın beraberliğimizde o ben, ben de o olduk” dediği, ünlü tiyatro sanatçımız Mücap Ofluoğlu’nun da eşi
Bu kitap, böylesine renkli bir hayat yaşamış bir yazarın güçlü kaleminden çıkmış bir anılar demeti

Kimler yok ki bu anılarda: Vehbi Koç ve Koç ailesi, Şarık Tara gibi, iş dünyasının önemli simaları; Nadir Nadi, İlhan Selçuk, Abdi İpekçi gibi ünlü gazeteciler; Sakallı Celal, Muhsin Ertuğrul, Halikarnas Balıkçısı, Mengü Ertel, C R Rey, Zeynep Oral, Vedat Günyol, Ara Güler gibi kültür-sanat insanları
Kitapta, 555 K ve 27 Mayıs, Abdi İpekçi suikastı gibi önemli olaylar da yer alıyor
İki Dünya, Türkiye’nin son yetmiş yılına geniş bir ayna tutuyor

Yazar : Filiz Ofluoğlu

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com