Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağcılık, işler, kazandıkları, mezunlarının, yaptıkları, ünvan

Bağcılık Mezunlarının Kazandıkları Ünvan Ve Yaptıkları İşler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bağcılık Mezunlarının Kazandıkları Ünvan Ve Yaptıkları İşler

Bağcılık Mezunlarının Kazandıkları Ünvan ve Yaptıkları İşler : Bağcılık programını bitirenlere "Bağcılık Teknikeri" ünvanı verilir Bağcılık teknikeri kaliteli üzüm elde etmek için asmaların aşılanması, toprağın gübrelenmesi, asmaların zararlılardan korunması, üzümlerin kurutulması veya işlenerek şarap, sirke, meyve suyu yapılması ile ilgili işleri yürütür Bağcılık teknikeri ziraat mühendisinin gözetimi ve denetimi altında çalışır

Bağcılık Mezunlarının Çalışma Alanları : Bağcılık teknikerleri kamu sektörüne veya özel sektöre ait bağlarda ve şaraphanelerde görev alabilirler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com