Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anestezi, olunur, uzmanı

Anestezi Uzmanı Nasıl Olunur

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anestezi Uzmanı Nasıl Olunur

Anestezi uzmanı nasıl olunur

Anestezi uzmanı ve anestezi, teknikerliği lisede okuyan ve üniversite tercihinde bulunacakların sıklıkla karıştırdıkları ifadeler Anestezi uzmanı olabilmek için öncelikle tıp fakültesi mezunu olmanız şarttır Anestezi uzmanı olmak için kısaca beyin cerrahı, nasıl olur yazısında bahsettiğim aşamalardan geçmeniz gerekir

Tıp fakültesini bitirdikten sonra pratisyen doktor oluyorsunuz, devlet sizi doktor atamalarıyla mecburi hizmete gönderiyor Eylül ve nisan ayında olmak üzere 2 defa tus (tıpta uzmanlık sınavı) yapılıyor, oradan da üniversite tercihi ,yapar gibi, anestezi uzmanlığı ,açan bir hastaneyi yazıyorsunuz (bunları için de ayrı taban puanları yayınlanıyor) Orada asistan doktor olarak görev yapıyorsunuz ve uzmanlığınızı almanız, gerekiyor

Anestezi teknikeri olmak için ise 2 yıllık anestezi bölümü okumanız yeterli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com