Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adil, dilek, hakkında, mesleğ

Adil Dilek Mesleğ Hakkında

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adil Dilek Mesleğ Hakkında

Adil Dilek mesleğ hakkında

İş adamları arasında büyük başarılar elde etmiş olan Adil Dilek mesleği turizm ve kargo taşımacılığı olup son yıllarda gerek mesleği ile gerekse sevecen dolu tavırlarıyla ön plana çıkmaktadır Adil Dilek Çeşme ‘de herkes tarafından bilinen büyük bir otelin sahibi olmakla birlikte, Adil Dilek Otel’ini Çeşmede açmasının sebebi olarak Çeşme’de olmakta orada yaşamaktan zevk almasını göstermiştir

Adil Dilek Turizm alanında başarılı olduğu kadar başka alanlarda da iş yapmakta ve bu alanlarda da en az turizmde olduğu kadar başarılı olmaktadır Adil Dilek Kargo taşımacılığı sektöründe de yer almakta ve şu anki başarısını daha yukarılara taşımayı hedeflemektedir Adil Dilek müzik ile iç içe olmayıda çok seven bir iş adamı Adil Dilek ‘in Biyografisinede baktığımızda geçmişten bugüne gelen başarısının sebeplerini çalışkanlığına ve azmine bağlamak oldukça doğru olacaktır Bu yazımızda size Adil Dilek hakkında bilgi vererek başarılarının tüm gençliğe örnek olmasını amaçladık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com