|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
belge, bilgi, bulunduğu, fakülteler, programının, üniversite, yönetimi |
![]() |
Bilgi Ve Belge Yönetimi Programının Bulunduğu Üniversite Ve Fakülteler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Ve Belge Yönetimi Programının Bulunduğu Üniversite Ve FakültelerBilgi Ve Belge Yönetimi Programının Bulunduğu Üniversite Ve Fakülteler : MARMARA - FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTANBUL - EDEBİYAT FAKÜLTESİ HACETTEPE - EDEBİYAT FAKÜLTESİ BAŞKENT - İLETİŞİM FAKÜLTESİ ANKARA - DİL VE TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ DOĞU AKDENİZ - BİLGİSAYAR VE TEKNOLOJİ YÜKSEKOKULU ANADOLU - AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SAKARYA - SAKARYA MESLEK YÜKSEKOKULU BAŞKENT - İLETİŞİM FAKÜLTESİ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bilgi Ve Belge Yönetimi Programının Bulunduğu Üniversite Ve Fakülteler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Ve Belge Yönetimi Programının Bulunduğu Üniversite Ve FakültelerBilgi Ve Belge Yönetimi : Yazılı veya görsel dökümanların korunmasını sağlayarak, istenildiği zaman ve istenildiği şekilde ilgili kişilere verilmesini amaçlayan bir bölümdür ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgi Ve Belge Yönetimi Programının Amacı : Arşivcilik programının amacı, kamu kurum ve kuruluşları ile özel ve tüzel kişilerin faaliyetleri sonucu oluşan belgeleri koruyan birimlerin kurulmasına ve işletilmesine ilişkin kuram ve yöntemler konusunda eğitim ve araştırma yapmaktır ![]() Bilgi Ve Belge Yönetimi Programında Okutulan Belli Başlı Dersler : Arşivcilik programının 4 yıllık eğitim süresinin ilk iki yılda kütüphanecilik programında okutulan dersler aldırılır ![]() ![]() ![]() Bilgi Ve Belge Yönetimi için Gereken Nitelikler : Arşivcilik programında okumak isteyen öğrencilerin, sosyal bilimlere ve özellikle tarihe ilgili, sözel düşünme ve analiz yeteneği ile belleği güçlü kimseler olmaları ve bir yabancı di l bilmeleri eğitimde başarılarını artırır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|