Çorba Çok Tuzluysa
Pişirdiğiniz çorbanın tuzunu fazla kaçırdığınız için fazla üzülmeyin Bunu telafi etmenin birkaç yolu vardırÇok tuzlu değilse bir parça şeker işi halledecektir Çorbanızın içine birkaç patates dilimi atın Tuzu emeceklerinden pişince içinden çıkartınÇorbaya çok fazla tuz koydunuzsa içine gümüş bir kaşık ve küçük bir bardak dolusu çiğ süt koyun 5-10 dakika kısık ateşte pişirin Sonra içindeki kaşığı çıkartın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.