|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksesuar, pratik, taki, tasarmiciligi, yapimi |
![]() |
Pratik Taki Ve Aksesuar Tasarmiciligi Ve Yapimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Taki Ve Aksesuar Tasarmiciligi Ve YapimiPratik Taki ve Aksesuar Tasarmiciligi ve Yapimi Bu kitap size basit fakat etkileyici tekniklerle, pratik, ekonomik ve çok zevkli takilar yapmayi gösterecektir ![]() Karmasik tekniklere ve pahali malzemeye gerek kalmadan, bazen eski takilari kullanarak, zevkinize uygun, yeni takilar yapmayi ögreneceksiniz ![]() Resimlerle adim adim ögrenerek, pratik tekniklerle ve takip edilmesi kolay, güzel fotograflarla nasil farkli ve modaya uygun bir görünüs kazanabileceginizi ögreneceksiniz ![]() Kitabimizdaki bu taki modellerini arzu ederseniz gelir elde etmek ve bu alanda bir meslek sahibi olmak için veya sadece kendiniz kullanmak için uygulayabilirsiniz ![]() pratik taki ve aksesuar tasarmiciligi ve yapimi janet cook limasollu naci ogretim yayinlari perizat dumrul 9757995096 |
![]() |
![]() |
![]() |
Pratik Taki Ve Aksesuar Tasarmiciligi Ve Yapimi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Taki Ve Aksesuar Tasarmiciligi Ve YapimiPratik Takı ve Aksesuar Tasarımcılığı ve Yapımı 568 YTL + KDV KDV Dahil Fiyat: 613 YTL Ürün Kodu: zBK980194WJ056 Yazar: Janet Cook ISBN: 9757995096 Çeviri: Perizat Dumrul Yayıncı: Limasollu Naci Öğretim Yayınları Yıl, Yer: Istanbul Sayfa: 31 Bu ürün şu an satışta değildir |
![]() |
![]() |
|