Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Pratik Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aksesuar, pratik, taki, tasarmiciligi, yapimi

Pratik Taki Ve Aksesuar Tasarmiciligi Ve Yapimi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pratik Taki ve Aksesuar Tasarmiciligi ve Yapimi

Bu kitap size basit fakat etkileyici tekniklerle, pratik, ekonomik ve çok zevkli takilar yapmayi gösterecektir

Karmasik tekniklere ve pahali malzemeye gerek kalmadan, bazen eski takilari kullanarak, zevkinize uygun, yeni takilar yapmayi ögreneceksiniz

Resimlerle adim adim ögrenerek, pratik tekniklerle ve takip edilmesi kolay, güzel fotograflarla nasil farkli ve modaya uygun bir görünüs kazanabileceginizi ögreneceksiniz

Kitabimizdaki bu taki modellerini arzu ederseniz gelir elde etmek ve bu alanda bir meslek sahibi olmak için veya sadece kendiniz kullanmak için uygulayabilirsiniz

pratik taki ve aksesuar tasarmiciligi ve yapimi janet cook limasollu naci ogretim yayinlari perizat dumrul 9757995096

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Pratik Takı ve Aksesuar Tasarımcılığı ve Yapımı

568 YTL + KDV KDV Dahil Fiyat: 613 YTL

Ürün Kodu: zBK980194WJ056
Yazar: Janet Cook
ISBN: 9757995096
Çeviri: Perizat Dumrul
Yayıncı: Limasollu Naci Öğretim Yayınları
Yıl, Yer: Istanbul
Sayfa: 31 Bu ürün şu an satışta değildir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com