![]() |
Kürtçe Meclis’e Girsin!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Kürtçe Meclis’e Girsin!..Kürtçe Meclis’e girsin! ![]() ![]() ![]() Resmi dil nerede kaldı AKP’nin ‘açılım’ı sürekli skandal üretiyor ![]() ![]() ![]() Başkanlığını kutluyor ÇİÇEĞİ burnunda başkan, basınla yaptığı sohbet toplantısında hak aramanın kutsal olduğunu, bir tür ombudsmanlık görevi üstlendiklerini belirterek, “Kürtçe dilekçe gelirse bunu işleme koyamıyorum” diye dert yandı ![]() AKP’den ‘Kürtçe dilekçe Meclis’e girsin’ talebi Açılımlarla kamuoyunun büyük tepkisini çeken AKP iktidarı, Kürtçe’yi Meclis’e taşımaya hazırlanıyor ![]() ![]() Şu an mümkün değil ama ![]() ![]() ![]() Akman, komisyon başkanlığına seçilmesinin ardından basınla sohbet toplantısı düzenledi ![]() ![]() ![]() Başvuru yapabilmeliymiş TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Yahya Akman, TBMM İçtüzüğünün halen yürürlükte olduğuna işaret ederek, “Bana sorarsanız, hak arama noktasıyla ilgili başvurularda insanlar istedikleri veya bildikleri dillerde başvuru yapabilmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kürtçe Meclis’e Girsin!.. |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : Kürtçe Meclis’e Girsin!..Vah vah yazıklar olsun ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kürtçe Meclis’e Girsin!.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kürtçe Meclis’e Girsin!..Ah ah daha neler göreceğiz acaba ? ![]()
![]() |
|