Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Öğretmen, analizi, nedersiniz, yapmaya

Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??

Eski 02-26-2007   #1
ışıl27

Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??

Arkadaşlar ben burda oturumu açıyorum devamını siz getirin lütfenİlköğretim ve ortaöğretim öğretmenlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?Örneğin bilgi açısından,sosyal ilişki açısından vsAcaba öğrencilere ne kadar faydalı olabiliyorlar??Eğitimr yıllarını vermış öğretmenlerle,yeni mezun öğretmenler arasında bir fark görüyormusunuz??Fark varsa hangisini daha başarılı buluyosunuz??Yeni bir öğretmen olarak sizlere bu soruları yöneltiyorumYorumlarınızı bekliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-27-2007   #2
suskun
Icon7

Bu zamanın öğretmenleri dersi işliyove zil çaldıktan sonrada "tak sepeti koluna herkez kendi yoluna"sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın sakınSizin burdan da göründüğü gibi öğretmenlik mesleğine düşkünsünüz ve tam teşkilli görevinizi yerine getirmek istiyosunuz anladığım kadarıylaBenim dedem öğretmen ve ondan iyi bilirim bir öğrencinin nekadar umutsuz görünsede durumu dişini tırnağına takar ve onla yapana kadar uğraşırdıŞuanda bile emekli olmasına rağmen hep herkeze bilgi dağıtıyo,yardım ediyoAma şimdi öğretmenler tenefüsleri bile boşa gitmesin diye öğrencilerine zaman ayırmaz olduAma istisnalar hariç tabiBence bu zamanın insanları birazda kendini düşünüyo ve tembellik iç güdüsü taşıyorBende öğretmenlik okuyorum ve öğretmenlikl mesleğime başlamadan önce tabi Allah kısmet edeerse öğrenci piskolojisi üzerine eğitim alıcamİletişim bi neviHııı "sizde eksikmi de bu yardımı alıcaksınız"derseniz kattiyen hayır çünkü öğretmenlik benim herzaman idealim oldu ve birilerine gerçekten bişeyler öğretmek idealim oldu ve bu görev bana verilirde ben öğrencilerime elimden gelen bütün imkanlarımı kullanarak yardımcı olmak isterimFedakarlık yapmak ve onlarla ilgilenmek isterim ve bunların çabasını verirknde onlardan da bazı şeylerin karşılığını isterim o da ne olur tabiki başarılı olmalı

Umarım günümüz öğretmenlerinden olmassınız ve bende tabikiBu arada öğretmenlik çok kutsal bir görevdir bence şuanda çok şanslısınızSizin yerinizde olmak isterdim doğrusu(çok uzun oldu yazım sıkmadım umarım)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-27-2007   #3
tatia27

senin için sölemiyorum canım fakat ögretmenlik meslegi eski önemini yitirmiş gibi eski ögretmenler mesleginden bıkmış gibi bi eda içindelerbizde okuduk şahsen ögrencilerine bişey verme çabası içinde olan ögretmen çok az ögretmenlik sadece derste olur mantıgıyla gidiyolarbuda ögrenciler için pek faydalı olmuyorbişeyler vermek için ellerinden geleni yapmıyorlar,genelinde de ii ögrencilerin üzerine düşüyolara yetenekli ögrencilerle ilgililer buda dengeyi bozan bi unsur şahsen ben ögretmen olsaydım ,tembel bi ögrenciyi adam edip ona bişeyler vermeyi başarmaktan daha fazla haz duyardım

yazın için teşekkürlerve çok şanslı ögrencilerin var canım çünkü harika bi egitimcisin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com