Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşçıoğlu, biyografisi, hayatı, ismail, kimdir

İsmail Aşçıoğlu - Kimdir Hayatı Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsmail Aşçıoğlu - Kimdir Hayatı Biyografisi

İsmail Aşçıoğlu

1953 yılında Sivas’ta doğan Aşcıoğlu, mesleğine gazeteci olarak başladı Çeşitli basın kuruluşlarında çalıştıktan sonra, 1983-2003 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Basın Müşaviri olarak görev yapan Aşcıoğlu, 2003 yılından sonra, Başbakanlık Müşaviri oldu

Sürekli Basın Kartı taşıyan Aşcıoğlu, 2005 Temmuz ayından bu yana, DSP Basın Müşavirliği görevini yapıyordu

10'da) Ankara Cinnah Cadesi'nde otomobiline binmek için caddenin karşısına geçerken sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 ZE 329 plakalı BMW markalı otomobil çarptı ve kaçtı Kazada, Aşçıoğlu hayatını kaybetti

Aşcıoğlu için 07 Nisan 2007 günü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tören düzenlendi Aşcıoğlu, daha sonra Karşıyaka Mezarlık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi Aşcıoğlu'nun oğlu Emrah Aşcıoğlu, taziyeleri kabul etti

Aşcıoğlu için DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof Dr Tunçalp Özgen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Türkiye Gazeteciler Sendikası, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, eski bazı DSP’li milletvekilleri ve eski DSP’li bakanlar ve sevenleri çelenk gönderdiler

Aşcıoğlu evli ve bir çocuk babasıydı

DSP GENEL BAŞKANI ZEKİ SEZER’İN, İSMAİL AŞCIOĞLU’NUN VEFATIYLA İLGİLİ MESAJI

ACIMIZ ÇOK BÜYÜK, ÇOK İYİ BİR İNSANDI

Basın Müşavirimiz İsmail Aşcıoğlu’nun vefatından derin üzüntü duydum

Acımız çok büyük Kendisine Allah’tan rahmet, sevgili ailesine ve DSP’liler olarak hepimize başsağlığı diliyorum

Bu büyük acımızı paylaşan herkese de teşekkür ediyorum

Merhum Aşcıoğlu, çok iyi, çok değerli bir insandı Çok kibardı Çok dürüsttü

Candan bir dost, içtenlikli bir arkadaştı

İnsanî bütün özellikleri üzerinde taşıyan bir insandı

Hem insanî özellikleri, hem de çalışkanlığı ve üretkenliğiyle onu her zaman anacağız

Allah rahmet etsin Melekler yoldaşı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com