Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, kirişci, nerelidir, vahit

Vahit Kirişci Hayatı Vahit Kirişci Nerelidir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vahit Kirişci Hayatı Vahit Kirişci Nerelidir

Vahit Kirişci, 4 Aralık 1960'da, Kahramanmaraş'ta doğdu Babasının adı Mustafa, annesinin adı Saniye'dir Ziraat Yüksek Mühendisi ve Öğretim Üyesi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde, doktorasını İngiltere Cranfield Üniversitesi'nde tamamladı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda teknik eleman olarak çalıştı Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak ders verdi 1995'te doçent, 2001'de profesör oldu 16'sı yabancı dilde olmak üzere, toplam 55 adet makale, kitap, komisyon raporu ve bildiri türünde yayın yaptı Birçok sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak görev üstlendi 22 Dönem Adana Milletvekili 22 Dönem'de Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Üyesi oldu ve Başkanvekilliği görevinde bulundu TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı görevini yürüttü 23 Dönem'de aynı Komisyon'un Başkanlığına yeniden seçildi İngilizce bilen Kirişci, evli ve 3 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com