![]() |
+18 Gerçek Bir İntihar Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
+18 Gerçek Bir İntihar MektubuAşkım, bir tanem, sevgilim, her şeyim,*****…Bu hayatta basıma gelen en güzel, en eğlenceli,en tatlı,en mükemmel şeydin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem,babam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostlarım,hiçbir zaman benim yanımda olmasanız da,varlığınızı biliyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *****… sen bir baksa adamsın,benim için her zaman tepede yerin vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soruyorum Şimdi Size; Sizin Bu kadar Berbat Bir Haliniz Olsaydı, Ne Yapardınız?? Bu Dünyada Rahat Yok,Ölüm Belki Kurtuluş HERKEZE ELVEDA… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
sithis
|
![]() Yazık! Hem bu dünyası hem ahireti gitti elinden ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() evet katılıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aysegul1982
|
![]() gerçekten çok etkilendim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pesimistt
|
![]() yazık olmuş çocua ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bbk
![]() |
![]() bu dünya zincirleme giden bi dünya 1 2 yi seviyor 2 3 ü seviyor 3 te 1 i seviyor işte böle bi dünya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : +18 Gerçek Bir İntihar Mektubu |
![]() |
![]() |
#9 | |
pesimistt
|
![]() Cevap : +18 Gerçek Bir İntihar MektubuAlıntı:
çok doqru yaa kısır bi dönqü war bu dünyada herşey qbii!!!
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gulhan
|
![]() Cevap : +18 Gerçek Bir İntihar Mektubutek kelımeyle süper ama ahiretını karartmasaydı keşke kımse degmez buna
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
önder uçar
|
![]() Cevap : +18 Gerçek Bir İntihar Mektubuallah rahmet eylesin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mltm0.0
|
![]() Cevap : +18 Gerçek Bir İntihar Mektubuyazık ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Cevap : +18 Gerçek Bir İntihar Mektubuallah rahmet eylesin ama ne olursa olsun değmezdi bi kalbe iki svegi sığmaz zaten allah affetsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
önder uçar
|
![]() Cevap : +18 Gerçek Bir İntihar Mektubuilginç baya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
urban8387
|
![]() Cevap : +18 Gerçek Bir İntihar MektubuKARŞINDA Kİ İNSANIN DA SENİN GİBİ BİR KALBİ OLDUGUNU VE BU KALBİN SENİNKİNDEN DAHA ÇOK SEVEBİLECEGİNE HİÇ ZAMAN UNUTMAYALIM LÜTFEN BİR HEVES UGRUBNA KİMSENİN KANINA VE KALBİNE GİRMEYELİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|