Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, kimdir, ümit, özgümüş

Ümit Özgümüş Kimdir Ümit Özgümüş Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ümit Özgümüş (CHP Büyükşehir adayı)

1056 yılında Adana’da Havuzlu Bahçe Mahallesinde dünyaya geldi İlkokulu Havuzlu Bahçe ve Dumlupınar İlköğretim okullarında okudu Tepebağ Ortaokulu ve Adana Erkek Lisesinden mezun olduktan sonra ODTÜ İdari Bilimler Fakültesinden 1977 yılında ayrılarak iş hayatına batıldı Özgümüş Döküm Sanayi A Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Özgümüş, 1991 yılında meclis üyeliğine seçildiği Adana Sanayi Odası’nda 1999 yılında başkanlık koltuğuna oturdu Halen Adana Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Özgümüş, TOBB Sanayi Odalı Konsey Üyeliği ve Genel Kurul Delegeliği ili TOBB Bünyesinde faaliyet gösteren Gümrük ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu üyeliğini yapıyor İngilizci bilen Özgümüş evli ve iki çocuk babası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com