Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açba, hayatı, nereli, sait

Sait Açba Hayatı Sait Açba Nereli

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sait Açba Hayatı Sait Açba Nereli

Sait Açba, 10 Temmuz 1950'de Kütahya'da doğdu Babasının adı Ömer, annesinin adı Makbule'dir Mali İktisatçı ve Öğretim Üyesi; Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi Doktora eğitimini, Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 1985 yılında tamamladı 1990 Yılında mali iktisat doçenti oldu Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim üyeliği yaptı Afyon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Maliye Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulundu 20, 21 ve 22 Dönem Afyonkarahisar Milletvekili 20 Dönem'de Avrupa Konseyi Üyesi oldu 22 Dönem'de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevini yürüttü 23 Dönem'de aynı Komisyon'un Başkanlığına yeniden seçildi İyi düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Açba, evli ve 2 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com