![]() |
Ercan Candan Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ercan Candan BiyografisiErcan Candan Biyografisi ![]() 1967 Kdz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüksek Lisans ve Doktorasını Sheffield Üniversitesi’nde (İngiltere) 1998 yılında Malzeme Mühendisliği alanında tamamladı ![]() ![]() 40’ı Uluslararası, 11’i Ulusal olmak üzere toplam 51 bilimsel yayını ve bu yayınlarına 100’ün üzerinde uluslararası atıfta bulundu ![]() ![]() 1999 yılında Cambridge Autobiography (İngiltere) tarafından hazırlanan “20 ![]() ![]() Akademik hayatında Ana bilim dalı başkanlığı, bölüm başkanlığı, dekan yardımcılığı, dekan vekilliği ve rektör yardımcılığı görevlerini yaptı ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Portekiz, İngiltere ve Ukrayna’daki çeşitli üniversitelerden öğretim üyelerini davet edip Karabük Üniversitesi’nde seminerler ve dersler vermesini sağladı ![]() Türkiye Cumhuriyetinin teknik yardım kapsamında Afrika’da (Gambiya) yaptırdığı Dökümhanenin işletim problemlerinin çözümü için çeşitli zamanlarda gitmiş (1999-2010 arasında 4 defa), Gambiyalı kursiyere Karabük’te dökümcülük kursu ve Gambiyalı öğrencilerin Karabük Üniversitesi’nde lisans eğitimi almalarını sağladı ![]() 2001 yılından itibaren her iki yılda bir Kdz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|